Τι σοβαρές αποφάσεις πρέπει να πάρει το κάθε ζώδιο; thumbnail

Τι σοβαρές αποφάσεις πρέπει να πάρει το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ: Διόρθωσε παλαιότερα λάθη σου στη συντροφική ζωή και άρπαξε την ευκαιρία τώρα για να την σταθεροποιήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς τώρα να αποδείξεις την αξία σου στον εργασιακό τομέα, να ξεκινήσεις διατροφή ή να προχωρήσεις ένα ουσιαστικό βήμα στην δουλειά σου. 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις ουσιαστικές κινήσεις και συζητήσεις για να πετύχεις αυτό που θες και το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό και μακροπρόθεσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φρόντισε τα ουσιαστικά οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, γιατί τώρα θα καταφέρεις να τα λύσεις μια και καλή. Μην φοβηθείς να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, αν θες να ξεκαθαρίσεις κάποιες εκκρεμότητες.  

ΛΕΩΝ: Κοινωνικοποιήσου και ενίσχυσε τις επαφές σου με ουσιαστικά και ωφέλιμα για σένα άτομα και άρπαξε την ευκαιρία να εξαλείψεις παρελθοντικές διαφορές με γνωστούς και συγγενείς.ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Η εξισορρόπηση εσόδων-εξόδων μπορεί τώρα να επιτευχθεί. Αν επιθυμείς σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής, τώρα έχεις την ευκαιρία.ΖΥΓΟΣ: 
Σοβαρεύεις και ωριμάζεις, κυρίως επικοινωνιακά για να βελτιώσεις ουσιαστικά όλους τους τομείς και σχέσεις της ζωής σου και το καταφέρνεις απλά διορθώνοντας παλαιότερα λάθη!ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Μην είσαι απαισιόδοξος και εκμεταλλεύσου την τάση σου για απομόνωση, ώστε να οργανώσεις το συναίσθημα σου αλλά και τις μελλοντικές σου κινήσεις. Ότι κι αν κάνεις τώρα, κινήσου παρασκηνιακά.ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Μπορείς τώρα να αποκαταστήσεις κάποια φιλική σχέση που είχε προβλήματα, με σωστή και ώριμη επικοινωνία. Μπορείς επίσης να εκπληρώσεις ένα μεγάλο όνειρο και να θέσεις γερές βάσεις.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Ήρθε η ώρα να εδραιωθείς επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά, με μακροπρόθεσμα και σίγουρα αποτελέσματα. Παράλληλα μπορείς να διορθώσεις λάθη, που ίσως έπληξαν την καλή κοινωνική σου εικόνα, τη δουλειά ή την οικογένεια.ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Μην σε ξεγελά η πεσμένη σου ψυχολογία. Αυτή την εποχή είσαι πιο δυνατός από ποτέ και μπορείς να πετύχεις πολλούς ουσιώδεις στόχους και σκοπούς. Τα εκφραστικά σου μέσα μπορούν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Μην πεις όχι σε ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση, που σε ωφελεί.ΙΧΘΥΣ: 
Αντιμετωπίζεις σοβαρά τα βαθιά σου συναισθήματα και τις μεγάλες σου επιθυμίες και κινείσαι έτσι όπως πρέπει για να καλύψεις! Βρίσκεις τρόπο να απαλλαγείς από κάποιο οικονομικό πρόβλημα και η επικοινωνία στον έρωτα έχει βάθος και ουσία.


 


 


http://www.oroskopos.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X