Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Έκλεισε το ταξίδι της ΑΙΜ με τη δημιουργία μιας παιδικής χαράς στην ακριτική Θύμαινα
Έκλεισε το ταξίδι της ΑΙΜ με τη δημιουργία μιας παιδικής χαράς στην ακριτική Θύμαινα  thumbnail

Έκλεισε το ταξίδι της ΑΙΜ με τη δημιουργία μιας παιδικής χαράς στην ακριτική Θύμαινα

Με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, ολοκληρώθηκε για φέτος το ταξίδι της ΑΙΜ με την Ομάδα Αιγαίου σε 13 νησιά, όπου εξετάσθηκαν και ενημερώθηκαν γονείς και παιδιά για τους κανόνες στοματικής υγείας με την παρουσία εθελοντή οδοντίατρου.


Χάρη στην στήριξη χιλιάδων καταναλωτών και μέσα από αποκλειστική ενέργεια στα καταστήματα ΑΒ, το ταξίδι της ΑΙΜ «έκλεισε» στην ακριτική Θύμαινα όπου χτίστηκε η 1η παιδική χαρά, προσφέροντας χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του νησιού!Πρόκειται για μια ακόμη ξεχωριστή πρωτοβουλία της ΑΙΜ με την Ομάδα Αιγαίου, που αποδεικνύει πως όταν υπάρχει όραμα και θέληση, μπορείς να φτάσεις παντού για ένα ακόμα χαμόγελο… όσο μακριά και αν βρίσκεται! Γιατί το χαμόγελο δεν πρέπει να λείπει από κανένα παιδί.


Αυτός, άλλωστε, είναι και ο στόχος της ΑΙΜ, μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Βουρτσίζουμε Μαζί», που πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα: να φροντίζει τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, παρέχοντας δωρεάν οδοντιατρικούς ελέγχους και ενημέρωση σχετικά με τη στοματική υγιεινή. 


 


Δείτε τo video με την δημιουργία της παιδικής χαράς εδώ:


https://www.facebook.com/AIM.gr/videos/1252638374758416/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X