Φωτογράφισε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και κέρδισε πλούσια δώρα από την Estee Lauder  thumbnail

Φωτογράφισε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και κέρδισε πλούσια δώρα από την Estee Lauder

Kάθε Οκτώβριο, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Breast Cancer Awareness Campaign) της Estee Lauder Companies πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων – Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.


Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου φήμης σε 70 χώρες, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στις 17 Οκτωβρίου θα αποτελέσει σύμβολο Ελπίδας για την πόλη του Πειραιά και των Αθηνών και θα μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.


Εκείνη την ημέρα κάνουμε viral το μήνυμα της Εκστρατείας ανεβάζοντας φωτογραφίες του φωταγωγημένου Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στο Instagram με #PinkDimotikoTheatro


Πέντε τυχεροί ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες, όμορφες, καλλιτεχνικές και πιο …«PINK» φωτογραφίες θα κερδίσουν:


Από μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προϊόντων Estee Lauder (Καθαριστικό προσώπου, ορός προσώπου, κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών, ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν, σετ σκιές, μολύβι, άρωμα)


Συμμετέχετε και εσείς στην διάδοση του μηνύματος κατά του Καρκίνου του Μαστού! Η Πρόληψη και η Έγκαιρη Διάγνωση σώζουν Ζωές!


Το ροζ και φέτος θα είναι το χρώμα της νίκης, κατά του Καρκίνου του Μαστού! #PinkDimotikoTheatro ! Διαδώστε το!


Φωτογράφισε το ροζ φωταγωγημένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, βάλε τη φαντασία σου και την καλλιτεχνική σου φύση!


Ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram public account σου!


Βάλε #PinkDimotikoTheatro στις φωτογραφίες που ανεβάζεις, διάδωσε το μήνυμα κατά του Καρκίνου του Μαστού και λάβε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό!


Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν υπέροχα δώρα από την Estee Lauder.


 
 


Για τους όρους του διαγωνισμού #PinkDimotikoTheatro επισκεφθείτε το σχετικό link στην επίσημη σελίδα facebook της Estee Lauder: http://bit.ly/2d9cWTv

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X