Στα δικαστήρια η Uma Thurman-Τι συνέβη με την κόρη της; thumbnail

Στα δικαστήρια η Uma Thurman-Τι συνέβη με την κόρη της;

Αντιμέτωποι στα δικαστήρια, δύο χρόνια αφότου χώρισαν, θα βρεθούν η Uma Thurman και ο Arpad Busson, διεκδικώντας την επιμέλεια της 4χρονης κόρης τους.


Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας γνωρίστηκαν το 2007 και τον Ιούνιο του 2008 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, ωστόσο, το 2009 χώρισαν. Το 2011 επανασυνδέθηκαν και αρραβωνιάστηκαν ξανά και το 2012 γεννήθηκε η κόρη τους, Luna, όμως, το 2014 χώρισαν οριστικά.


Uma Thurman Arpad Busson


Το πρώην ζευγάρι πήγε στα δικαστήρια για το παιδί και τον Σεπτέμβριο του 2015 κατέληξε σε συμφωνία, με βάση την οποία θα είχαν την επιμέλεια από κοινού. Ωστόσο, τον περασμένο Αύγουστο, ο Busson προσέφυγε ξανά στην Δικαιοσύνη, ζητώντας να μπορεί να βλέπει περισσότερο την μικρή Λούνα.


H νέα δικαστική «μάχη» θα αρχίσει τον Δεκέμβρη, με την πλευρά της Thurman να καταρρίπτει το αίτημα του επιχειρηματία για περισσότερες επισκέψεις, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος τις ακυρώνει.


peoplegreece.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X