Σαλάτα με τόνο, φασόλια, σπανάκι και κρεμμύδι

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 1 άτομo<br /><strong>Προετοιμασία </strong>5 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>5 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-1 κονσέρβα τόνο (σε μεγάλα κομμάτια) σε ελαιόλαδο, στραγγισμένο<br />-1/2 φλιτζάνι φασόλια λευκά βρασμένα<br />-1 φλιτζάνι σπανάκι baby πλυμένο και καθαρισμένο<br />-2 κουτ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο<br />-1 κουτ. γλυκού δυόσμο ψιλοκομμένο<br />-1 κουτ. γλυκού βασιλικό ψιλοκομμένο<br />-1/2 κου. γλυκού δεντρολίβανο ψιλοκομμένο<br />-1 κουτ. σούπας μαγιονέζα<br />-1 κουτ. γλυκού γιαούρτι<br />-1 κουτ. γλυκού χυμό λεμονιού<br />-1 κουτ. γλυκού ξίδι<br />-1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο<br />-αλάτι, πιπέρι</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Βάζουμε σε μπολ τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το ξίδι και τα χτυπάμε καλά με πιρούνι. Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα, προσθέτουμε στο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε τη σαλάτα στο μπολ να μαριναριστεί καλά για 10 λεπτά και στη συνέχεια τη σερβίρουμε. Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο τριμμένο καρότο στο τέλος.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα