Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Εφημερίδα Συντακτών: Τι ρώτησε ο Λαφαζάνης Ρώσο τραπεζίτη
Εφημερίδα Συντακτών: Τι ρώτησε ο Λαφαζάνης Ρώσο τραπεζίτη  thumbnail

Εφημερίδα Συντακτών: Τι ρώτησε ο Λαφαζάνης Ρώσο τραπεζίτη

«Μπορείτε να τυπώσετε ξένα νομίσματα;». Αυτή η ερώτηση, που φέρεται να διατύπωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε Ρώσο τραπεζίτη πέρυσι το καλοκαίρι, φαίνεται να είναι η αιτία της αφήγησης που μεταφέρεται στο πρόσφατο βιβλίο των δύο Γάλλων δημοσιογράφων.


Ο τραπεζίτης απάντησε θετικά, προσθέτοντας ότι «τα μεταφέρουμε ακόμη και με γαϊδουράκια», αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών.


Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη:


«Το δημοσίευμα της Εφημερίδας Συντακτών όσον αφορά τις "πληροφορίες" για το πρόσωπό μου είναι ανυπόστατο, υποβολιμαίο και δεν έχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.


Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, όπως κάποιοι συκοφαντικά διέδιδαν παλιότερα, είτε από τη Ρωσία.


Οι στόχοι αυτής της παραφιλολογίας είναι απόλυτα κατανοητοί από τον λαό.


Όσοι διοχετεύουν αυτές τις δήθεν "πληροφορίες" και κατασκευάζουν σενάρια δεν θέλουν να πλήξουν, όπως κακώς πιστεύουν ότι πλήττουν, μόνο το πρόσωπό μου άλλα πρώτα απ' όλα και κυρίως το αίτημα που γίνεται όλο και πιο επιτακτικό για μετάβαση της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος. Όπως θέλουν να πλήξουν και την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα μας την εθνική της κυριαρχία και μια ανεξάρτητη πολυδιάστατη πολιτική διεθνών οικονομικών σχέσεων και εξωτερικών προσανατολισμών, πράγματα για τα οποία αγωνίζεται η ΛΑ.Ε., συναντώντας όλο και ευρύτερη λαϊκή απήχηση και δυναμική.


Κάνουν λάθος, όμως, όσοι πιστεύουν ότι με βρώμικες μεθοδεύσεις μπορούν να ανακόψουν μια αναπότρεπτη, έξω από τη φυλακή του ευρώ, αντιμνημονιακή πορεία της χώρας.


Να είναι βέβαιοι οι κύκλοι εκείνοι που διοχετεύουν δήθεν "πληροφορίες" σε Μέσα Ενημέρωσης, για να στήσουν προβοκάτσιες και παγίδες, πως θα είναι οι ίδιοι που θα πέσουν μέσα και θα τις πληρώσουν.»


 


Πατήστε στα λινκ παρακάτω για να δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα της Εφημερίδας Συντακτών


http://www.enikos.gr/data/photos/01e04f354ac474e5269930230dbf26df.jpeg


http://www.enikos.gr/data/photos/d26afeae0ba3a2fec27d9fb67f7f52c9.jpeg


 


Πηγή: enikos.gr


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X