Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Live η κατάθεση του Θέμου Αναστασιάδη στην Εξεταστική Επιτροπή
Live η κατάθεση του Θέμου Αναστασιάδη στην Εξεταστική Επιτροπή  thumbnail

Live η κατάθεση του Θέμου Αναστασιάδη στην Εξεταστική Επιτροπή

Ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τη νομιμότητα της τραπεζικής δανειοδότησης πολιτικών κομμάτων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης βρίσκεται σήμερα Τρίτη ο εκδότης του Πρώτου Θέματος Θέμος Αναστασιάδης. 


«Όλα τα δάνεια των εταιρειών του ομίλου είναι απολύτως νόμιμα, διαφανή και εξασφαλισμένα, καλύπτονται από ενεχυριάσεις και εγγυήσεις και είναι εξυπηρετούμενα από την αρχή μέχρι σήμερα και διαβεβαιώ θα καλύπτονται και μέχρι τέλους.»


Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος και μέτοχος του ομίλου Πρώτο Θέμα Θέμος Αναστασιάδης, στην κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή.


«Όλα τα δάνειά μας είναι εξασφαλισμένα και όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε τίποτα σατανικό. Και αν ήταν θα το είχαν βρει οι χιλιάδες έλεγχοι που μας είχαν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Έχω υποστεί τους περισσότερους ελέγχους από οποιοδήποτε άλλο δημοσιογράφο μετά τον εμφύλιο» ανέφερε.


Σε ερώτηση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπυρίδωνα Λάππα, γιατί πληρώνει η επιχείρησή του μόνο τόκους από τα δάνεια, ο κ. Αναστασιάδης αντέτεινε ότι «εμείς είμαστε το μόνο Μέσο Ενημέρωσης που εξυπηρετούμε εκτός από τους τόκους και το κεφάλαιο».


«Μέσα στις σημερινές συνθήκες καταστροφής το Πρώτο Θέμα εξακολουθεί να έχει μικρά κέρδη», πρόσθεσε.


Ο κ. Αναστασιάδης, στην εισαγωγή του, υποστήριξε ότι δεν έχει καμμία σχέση με τα οικονομικά στοιχεία του ομίλου, «δεν είναι δικός μου τομέας, δεν ασχολούμαι εγώ, δημοσιογράφος είμαι» είπε και πρόσθεσε ότι όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στην Εξεταστική Επιτροπή και από την εταιρεία και από τις τράπεζες.


«Ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα οικονομικές συναλλαγές και δανειοδοτήσεις ούτε παρενέβη πολιτικό πρόσωπο για τις δανειοδοτήσεις του ομίλου», υποστήριξε.


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X