Τα άστρα σήμερα με την Αφροδίτη στον Τοξότη thumbnail

Τα άστρα σήμερα με την Αφροδίτη στον Τοξότη

Σήμερα πραγματοποιείται μια σημαντική πλανητική μετακίνηση, αυτή της Αφροδίτης, η οποία περνάει στην φωτεινή και αισιόδοξη ζωδιακή περιοχή του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει ως τις 12 Νοεμβρίου 2016.


Τα άστρα την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016, με την Αφροδίτη στον Τοξότη


Βγαίνοντας λοιπόν από τα σκοτεινά νερά και τις δυσκολίες του Σκορπιού, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα αναζητήσει την ομορφιά και την αρμονία που της χαρίζει η ανεξαρτησία, η ελευθερία και η πρόοδος!


Η φύση και η ενέργεια του Τοξότη, την κάνει να μην μπορεί να δεχτεί περιορισμούς, όρια και πλαίσια μέσα στα οποία θα πρέπει κινηθεί, και κυρίως να μη δεχθεί τις δεσμεύσεις που την περιορίζουν και την μπλοκάρουν. Θα αναζητά διαρκώς νέες εμπειρίες, νέα πρόσωπα, νέες συγκινήσεις και δε θα αντέξει σε καμία περίπτωση το βάλτωμα της καθημερινότητας, χωρίς νέα ερεθίσματα και διαρκή εξέλιξη.


Έτσι λοιπόν, το διάστημα που ακολουθεί οι σχέσεις περνούν σε μια νέα βάση, χωρίς τις δεσμεύσεις και την απολυτότητα που είχαν το προηγούμενο διάστημα, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Υπάρχει μια τάση για ελευθερία, για ισοτιμία η οποία δημιουργεί μια πολύ πιο αρμονική ροή, διευκολύνοντας τον ψυχισμό μας και φέρνοντας μια απελευθέρωση, που εναρμονίζει το κλίμα και τις συμπεριφορές, κάνοντάς τες πιο χαρούμενες και πιο ευδιάθετες.


Το διάστημα που ακολουθεί γινόμαστε πιο ανοιχτοί απέναντι στις προκλήσεις, στη φιλία, αλλά κυρίως στις σχέσεις, που περνούν σε μια φάση πιο ανεξάρτητη, χωρίς την απαίτηση για δεσμεύσεις και περιορισμούς! Η κοινωνική ζωή γίνεται πολύ πιο έντονη, οι παρέες και η διασκέδαση μάς προσφέρουν σημαντική εκτόνωση και όλα κινούνται σε ένα πιο ανάλαφρο κλίμα, μέσα από το οποίο λειτουργούμε και πολύ καλύτερα!


Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη


Το πρώτο πλανητικό ραντεβού της Αφροδίτης είναι το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στις 26 Οκτωβρίου, μια όψη που ενεργοποιεί το συναίσθημα και τη ρομαντική διάθεση, φέρνοντας ωστόσο κάποιες μη ρεαλιστικές καταστάσεις κυρίως στα θέματα της ερωτικής ζωής… Έτσι, μπορεί να προκύψουν αρκετές διαψεύσεις και απογοητεύσεις. Αλλά και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μας, η μέρα είναι ακατάλληλη για πάσης φύσεως οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.


Την ίδια μέρα ωστόσο, η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Δία, ανοίγοντας την πόρτα σε σημαντικές ευκαιρίες, που όμως χρειάζονται προσοχή στην διαχείρισή τους.


Στις 30 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια όψη συνόδου με τον Κρόνο, δυσκολεύοντας την έκφραση των συναισθημάτων και δημιουργώντας προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να καταλήξουν ακόμα και σε ρήξεις.


Στις 5 Νοεμβρίου το εντυπωσιακό τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανόδημιουργεί ένα περιβάλλον ανατροπών ιδιαίτερα ευχάριστων, μέσα από τις οποίες μπορούμε να αναζητήσουμε νέες εμπειρίες, που μας βγάζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και προσφέρουν ανοίγματα και ευκαιρίες σε επαγγελματικό, αλλά κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.


Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Αφροδίτη στον Τοξότη;


Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την μετακίνηση της Αφροδίτης είναι οι ΚριοίΔίδυμοιΛέοντεςΖυγοίΤοξότες και Υδροχόοι, που τους δίνεται η δυνατότητα αφενός να ανανεωθούν ψυχικά, να ενισχύσουν την κοινωνικότητά τους και τις σχέσεις τους, αλλά και να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.


 


 


http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X