Tα προκαταρκτικά στο σεξ thumbnail

Tα προκαταρκτικά στο σεξ

Η ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας, ειδική σε ζητήματα σχέσεων Λουίζα Μπερντ περιγράφει το πώς μπορεί ένας άνδρας να διεγείρει πολύ τη γυναίκα με τρυφερές και αισθησιακές κινήσεις αλλά κυρίως με τα χείλη  τη γλώσσα και τα δάχτυλά του. Αν ο άνδρας γνωρίζει καλά το χάρτη του γυναικείου σώματος και την τεχνική μπορεί πραγματικά να προσφέρει απόλαυση και αισθησιακή σεξουαλική εκτόνωση στη γυναίκα. 


"Το να γδύνετε ο ένας τον άλλο, αποτελεί ένα από τα ωραιότερα σκαλοπάτια της ανερχόμενης έντασης της ερωτικής πράξης. Εκείνος που γδύνει τον άλλο, λέει στην πραγματικότητα «διεγείρομαι από σένα και από το σώμα σου, και θέλω ν’ απολαμβάνω τη θέα του». Εκείνος που γδύνεται από τον άλλο ανακοινώνει την παράδοσή του προς τον σύντροφό του, λέγοντας «έχω ένα δώ­ρο για σένα και σου το δίνω να το ξετυλίξεις εσύ». Αλλά, πριν το γδύσιμο, δείξτε το θαυμασμό σας για το σώμα της. Αγγίξτε την.


Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά της με τις άκρες των δαχτύλων σας, όπως ένας τυφλός προσπαθεί να διαβάσει τα χαρακτηριστικά ενός φίλου που τον ξαναβρίσκει ύστερα από καιρό.


Αφήστε τα δάχτυλά σας να τρέξουν, περ­νώντας μέσα από τα μαλλιά, στους κροτάφους της, γύρω από τ’ αυτιά της και το σβέρκο της. Σύρετε πολύ ελαφρά τα δά­χτυλά σας πάνω στο δέρμα του προσώπου της, στα μάγουλα, στις γωνιές του στόματός της και στα βλέφαρά της.


Κινείστε τα δάχτυλά σας επάνω στο δέρμα της αργά, χαϊδευτικά, προ­σεκτικά και τρυφερά.


Το άγγιγμά σας πρέπει να της προσφέ­ρει όχι μόνο ικανοποίηση με την αφή, αλλά να της μεταδίνει την ευχαρίστηση που εσείς νιώθετε μ’ αυτό το άγγιγμά σας.


Όπως και ολόκληρος ο έρωτας, έτσι και αυτό πρέπει να κλεί­νει μέσα του την αιωνιότητα.


Αν η κίνησή σας αυτή γίνεται με κάποια ανυπομονησία, θ’ αποτελεί εσφαλμένη χειρονομία. Σε κάθε γυναίκα υπάρχει μεγάλο μέρος από τα γατίσια χαρακτηριστικά.


Της αρέσει να την χαϊδεύουν, να την κάνουν να ρουθουνίζει μ’ εκείνη τη Βα­θιά γυναικεία ικανοποίηση. Ελάχιστες κοπέλες -απ’ τις αμέ­τρητες που γνωρίζω λόγω της δουλειάς μου- θα παραπονιόντουσαν ποτέ επειδή δέχονταν υπερβολικά τρυφερή μεταχείρι­ση από τα χέρια του εραστή τους.


Το φιλί είναι κάτι που ίσως αξίζει να του διατεθεί ιδιαί­τερο κεφάλαιο.


Από τις προσωπικές παρατηρήσεις μου, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το ερωτικό φιλί, όπως και οι περισσότερες άλλες ερωτικές εκδηλώσεις, έχει μεγαλύτερη επίδραση στις γυναίκες, παρά στους άντρες. 


Πώς κατέληξα στο συμπέρασμα αυτό; Απλούστατα. Αν οι άντρες απολάμβαναν τόσα πολλά από αυτό, θα υπήρχαν κάθε φορά πολύ περισσότερα φιλιά – πολλές φορές περισσότερα. Και το φιλί θα γινόταν μια πολύ περισσότερο αναπτυγμένη μορφή τέχνης.


Τα γυναικεία χείλη θεωρούνται -δικαιολογημένα- σαν ένα από τα περισσότερο ερωτογόνα σημεία του σώματός της. Η κοπέλα που δεν διεγείρεται εξαιρετικά από ένα παρατεταμένο, βαθύ και γεμάτο σημασία φιλί του εραστή της, είναι πολύ πι­θανό πως δεν μπορεί να διεγερθεί από τίποτα. Αλλά, όπως γνωρίζει καθένας που πέρασε τα δεκαοχτώ του, υπάρχουν φι­λιά και φιλιά.


Τα φιλιά για τα οποία λαχταράμε συνεχώς εμείς οι κοπέλες, είναι εκείνα που μας κάνουν να μη σκεφτόμαστε τίποτε άλλο από το σεξ και που μας λένε πως οι άντρες της ζωής μας δεν σκέφτονται τίποτε άλλο από το σεξ. Θέλουμε να μας φιλάνε με τρόπο που να προκαλεί κάθε είδους έντονα συναισθήματα σε μερικά μυστικά σημεία του σώματός μας.


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X