Οι νικήτριες των Coverderm Luminous thumbnail

Οι νικήτριες των Coverderm Luminous

Πέντε ήταν οι νικήτριες για τα προϊόντα της Coverderm. 


Η Μαυρίδου Ζήνα είναι 48 ετών, μένει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως πωλήτρια. Έχει ένα αγόρι και ένα κορίτσι 25 και 24 ετών αντίστοιχα. Μπαίνει καιρό στο site ενώ παρακολουθούσε την πορεία της Άννας Δρούζα από την τηλεόραση. 


Θα διαβάσει τα πάντα ενώ βρίσκει ιδιαίτερα χρήσιμα τις συμβουλές. Η Ρεβέκα Πετροπουλέα είναι 42 ετών και εργάζεται ως δημόσια υπάλληλος στην Αθήνα. 


Παρακολουθούσε χρόνια την πορεία της Άννας Δρούζα και τα τελευταία δύο με τρία χρόνια επισκέπτεται συχνά το site του boro.gr. Για εμάς έμαθε μέσα από το site του enikos.gr


Της αρέσει πολύ η σκέψη της ημέρας ενώ την ενδιαφέρουν τα θέματα ψυχολογίας και για το παιδί. Η Αμαλία Μαλιγιάννη είναι ανύπαντρη και μένει στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας. 


Για το boro.gr έμαθε από το enikos.gr από μια διαφήμιση. 


Κυρίως διαβάζει τα νέα της ημέρας, θέματα υγείας και ομορφίας. Της αρέσει που το site είναι καλά δομημένο και οι ειδήσεις του καλύπτουν όλους τους τομείς. Θεωρεί ότι είναι καλά δομημένο και κρατά το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Η Ρένα Σιδηροπούλου είναι 41 ετών και μένει στο Μαρούσι. 


Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Το site του boro.gr έτυχε και το είδε κάπου και από τότε μπαίνει πολύ συχνά για να διαβάσει θέματα γυναικεία και για το παιδί που της αρέσουν πολύ. 


 


Η Ντίνα Καρκάτζου είναι 20 ετών και σπουδάζει χρηματοοικονομικά. 


Για το boro. gr έμαθε από κάποια διαφήμιση που είδε στο internet. Από τότε μπαίνει σύχνα και την ενδιαφέρουν τα θέματα του πολιτισμού. Της αρέσει που το site έχει μεγάλη θεματολογία και ποικιλία. 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X