«Η κυβέρνηση να προωθήσει άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο»

“Τα χθεσινά γεγονότα στο Κοινοβούλιο, απέδειξαν ότι η κυβέρνηση οφείλει να προωθήσει άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Καμία συντηρητική νοοτροπία και τακτική δεν επιτρέπεται να ανακόψει αυτή την πορεία. Καμία ολιγωρία δεν επιτρέπεται”, τονίζει σε σχετική δήλωσή της εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος, Φώφη Γεννηματά και υπογραμμίζει: “οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής ξεπερνούν πλέον κάθε όριο. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ομολογούν, μέσα και έξω από τη Βουλή, ότι η επιστροφή στο Ναζισμό είναι γι αυτούς το μέλλον του κόσμου. Ταυτίζονται πλέον ανοιχτά με τους Ναζί, με όλους αυτούς που σκότωσαν, βίασαν, καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό”.

Η κ. Γεννηματά υπενθυμίζει ότι, το ΠΑΣΟΚ “έχει καταθέσει τις προτάσεις του από το Μάρτιο”, υπογραμμίζει ότι “όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου οφείλουν να τοποθετηθούν στην ουσία του σχεδίου νόμου, οφείλουν να τοποθετηθούν για το πως θα θωρακίσουμε τη δημοκρατία μας, για το πως θα αντιμετωπίσουμε τους νεοναζί” και καταλήγει:

“Τα προβλήματα αυτά λύνονται θεσμικά και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια που παρατηρούμε τελευταία και είναι κατώτερα των περιστάσεων. Η έκφραση “heil Ηitler

Σχετικά άρθρα