Σνίτσελ κοτόπουλου γεμιστά

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>8 (100 γραμμ. το καθένα) σνίτσελ κοτόπουλου</span></li>
<li><span>50 γραμμ. σπανάκι</span></li>
<li><span>350 γραμμ. ανθότυρο</span></li>
<li><span>1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι</span></li>
<li><span>2 αυγά χτυπημένα</span></li>
<li><span>2 κ.σ. γάλα</span></li>
<li><span>2 φλ. τσαγιού τρίμματα ψωμιού ή φρυγανιά</span></li>
<li><span>1½ φλ. τσαγιού έτοιμη σάλτσα ντομάτα</span></li>
<li><span>1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί (μοτσαρέλα</span></li>
<li><span>μαστέλο</span></li>
<li><span>ταλαγάνι κ.λπ.)</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Εκτέλεση</h3>
<p>Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC στις αντιστάσεις. Απλώνουμε τα σνίτσελ στον πάγκο μας. Τα αλατοπιπερώνουμε, ισομοιράζουμε το σπανάκι και το ανθότυρο, τα αναδιπλώνουμε και κλείνουμε με οδοντογλυφίδα. Περνάμε τα σνίτσελ στο αλεύρι, να καλυφτούν καλά. Τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ στο διάλυμα αυγού και κατόπιν στα τρίμματα ψωμιού. Τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα και τα αφήνουμε 20΄ στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί το πανάρισμα. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε τα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές. Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σε λαδωμένο ταψί (του φούρνου) αραδιάζουμε τα μισοψημένα σνίτσελ. Περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας. Πασπαλίζουμε με το τυρί. Ψήνουμε για 10΄ έως ότου λιώσει το τυρί.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα