Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Απάντηση ΟΑΣΑ για την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας
Απάντηση ΟΑΣΑ για την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας  thumbnail

Απάντηση ΟΑΣΑ για την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας

Σε ανακοίνωση σχετικά με τη συνεργασία με μουσικό, με σύμβαση ύψους 3.900 ευρώ, για τον συντονισμό και την παρακολούθηση της υλοποίησης του προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας προχώρησε σήμερα, Τρίτη ο ΟΑΣΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μουσικός διαθέτει άριστες περγαμηνές (διπλώματα, πτυχία, ιδιαίτερη εμπειρία), ενώ η συνεργασία αυτή «θα δημιουργήσει μια πολύτιμη υποδομή που θα μείνει στον Οργανισμό για μελλοντική χρήση και διαρκή αξιοποίηση».


Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην ανακοίνωση, η συνεργασία είναι «διάρκειας τριών μηνών έναντι συνολικής αμοιβής 3.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, δηλαδή με 990 ευρώ περίπου καθαρά τον μήνα για τρεις μήνες». Λόγος γίνεται ακόμη για τον κοινωνικό ρόλο που επιτελεί ο ΟΑΣΑ, παράλληλα με το κύριο μεταφορικό έργο που προσφέρουν οι αστικές συγκοινωνίες.


Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται η οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και η αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στα αστικά μέσα μεταφοράς, «αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που παρέχει τέτοιου είδους τεχνικές δυνατότητες και ήδη υφίσταται τόσο στα λεωφορεία όσο και στα τρόλεϊ». Στο σημείο αυτό, ο ΟΑΣΑ απαντά στους εκπροσώπους των εργαζομένων που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν στα 1.300 λεωφορεία και 200 τρόλεϊ του Οργανισμού οι απαραίτητες ηχητικές εγκαταστάσεις για να γίνεται η αναπαραγωγή μουσικής.


Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός σχεδιάζει και υλοποιεί ένα ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα εκατομμύρια των πολιτών που τις χρησιμοποιεί. «Πρόκειται για δράσεις που αναδεικνύουν τις αστικές συγκοινωνίες ως δημόσιο χώρο και προάγουν τον πολιτισμό στις διάφορες μορφές του και την κοινωνική ευαισθησία» σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου.


Στο ευρύτερο αυτό πρόγραμμα εντάσσονται δράσεις όπως το Λεωφορείο Φροντίδας Αστέγων, το Λεωφορείο Υγείας, διάφορα πολιτιστικά δρώμενα σε σταθμούς, διαγωνισμοί φωτογραφίας, εκθέσεις έργων ζωγραφικής, εκδηλώσεις ιστορικής και πολιτιστικής μνήμης κ.ά. που είτε πραγματοποιήθηκαν είτε δρομολογούνται είτε βρίσκονται στη φάση του σχεδιασμού.


 


Πηγή: tovima.gr


 


 


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X