Στοματικό σεξ: Κόλπα για γυναίκες thumbnail
Πολλές γυναίκες δοκιμάζουν το στοματικό σεξ. Αλλά λίγες τολμούν να μιλήσουν γι αυτό. Για όσες γυναίκες θέλουν να απελευθερωθούν στο κρεβάτι και να ζήσουν στιγμές ηδονής με τον σύντροφό τους, οι ακόλουθες οδηγίες είναι ένας καλός οδηγός απόλαυσης το αποτέλεσμα του οποίου σίγουρα θα αφήσει τον άνδρα άφωνο.

Στοματικό σεξ: Κόλπα για γυναίκες

Πολλές γυναίκες δοκιμάζουν το στοματικό σεξ. Αλλά λίγες τολμούν να μιλήσουν γι αυτό. Για όσες γυναίκες θέλουν να απελευθερωθούν στο κρεβάτι και να ζήσουν στιγμές ηδονής με τον σύντροφό τους, οι ακόλουθες οδηγίες είναι ένας καλός οδηγός απόλαυσης το αποτέλεσμα του οποίου σίγουρα θα αφήσει τον άνδρα άφωνο.


Ξεχάστε τη ντροπή. Πολλές γυναίκες κάνουν στοματικό σεξ με κλειστά τα φώτα. Δεν αφήνονται στη στιγμή και η αμηχανία τους είναι έκδηλη στην ερωτική συμπεριφορά. Δοκιμάστε την επόμενη φορά να είστε πιο χαλαρές. Να απολαύσετε και εσείς αυτό που κάνετε. Αφήστε το φώς ανοιχτό. Κοιτάξτε τον στα μάτια την ώρα της πεολειχίας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τον άνδρα από το να βλέπει τη γυναίκα να το απολαμβάνει.


Δοκιμάστε το κόλπο με τη γλώσσα για μεγαλύτερη απόλαυση. Ενώστε τη γλώσσα με το πάνω μέρος της στοματικής κοιλότητας. Δημιουργήστε μια στενή εσοχή για να διεισδύσει το πέος. Η αίσθηση για εκείνον θα είναι πολύ διαφορετική ενώ εσείς θα μπορείτε να ελέγχετε τις παρορμητικές κινήσεις του και να αποφύγετε τραυματισμούς.


Κάντε μια έκληξη. Έρευνα που δημοσιεύεται σε γυναικείο αμερικανικό περιοδικό δείχνει ότι στο 34% των ανδρών αρέσει πολύ να τους κάνει η κοπέλα τους έκπληξη με στοματικό σεξ. Όταν δεν το περιμένουν το απολαμβάνουν πιο πολύ.  


Μη βιάζεστε να τελειώσει. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που συμπεριφέρονται βιαστικά. Νομίζουν ότι η πεολειχία είναι μια γρήγορη διαδικασία αγχώνονται και αγχώνουν τον σύντροφό τους να τελειώσει…Απολαύστε το για να το απολαύσει και εκείνος. Άλλωστε, το 54% των ανδρών αντιμετωπίζει το στοματικό σεξ σαν ένα προκαταρκτικό πριν τη διείσδυση. Στόχος δεν είναι πάντα η εκσπερμάτωση.


Το βασικό παράπονο των ανδρών…


Είναι ότι η γυναίκα δεν ασχολείται καθόλου με τους όρχεις. Και όμως είναι μια πολύ ερωτογόνος ζώνη που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά τη διάρκεια της πεολειχίας.


Παίξτε με το ανεξερεύνητο σημείο.


Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος και εστιάζουν μόνο στον κορμό του πέους. Ασχοληθείτε με τη βάλανο. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο που αν το διεγείρετε προσεκτικά με την άκρη της γλώσσας και για αρκετή ώρα, ο σύντροφός σας θα εκραγεί από ηδονή.


Παίζτε με τα χέρια σας την ώρα της πεολειχίας. Η ταυτόχρονη κίνηση είναι το αγαπημένο κόλπο των ανδρών. Παράλληλα δοκιμάστε και το παραπάνω κόλπο με τη γλώσσα και τη βάλανο του πέους


Πείτε βρώμικα λόγια, κάντε αναστεναγμούς. Το να διακόπτετε και να επενδύετε και λεκτικά τη συνουσία είναι ό, τι πιο διεγερτικό για ένα αρσενικό. Όπως και το βγάζετε ήχους – μουγκρητά κατά τη διάρκεια του στοματικού. Δείχνετε στον σύντροφό σας ότι το απολαμβάνετε πολύ και του παραδίδεστε 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X