5 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις όταν φοράς φουλάρι  thumbnail

5 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις όταν φοράς φουλάρι

Πάνε οι μέρες πια που έπαιρνες απλώς μια ζακέτα -ή μήπως όχι; Ο καιρός έχει κρυώσει πλέον, η ζακετούλα σου έχει αντικατασταθεί από το τζιν μπουφάν σου ή το δερμάτινό σου. Δεν γίνεται να αφήσεις λοιπόν το λαιμό σου εκτεθειμένο, οπότε σίγουρα θα φορέσεις κι ένα φουλάρι. Ακόμα βέβαια κι αν δεν είναι χοντρό, θα το χρειαστείς για να μην αρρωστήσεις. 


Βέβαια, τότε έρχεται ένα άλλο θέμα που θα καταλάβεις αν έχεις μακριά μαλλιά: τι γίνεται με τα μαλλιά σου; Επειδή δεν μπορείς να τα κρύψεις μέσα από το φουλάρι -εντάξει μπορείς αλλά δεν είναι και το καλύτερο πράγμα- βρήκαμε και σου προτείνουμε πώς θα τα πιάσεις όσο φοράς το αγαπημένο σου φουλάρι. 


1. Tα μισά μαλλιά πάνω 


Χώρισε τα μαλλιά σου στα δύο και πιάσε ένα μέρος από τα από κάτω σε μια κοτσίδα. Άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά να πέσουν ελεύθερα. Πιάσε τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου και στερέωσέ τες στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τσιμπιδάκια. 


Αποτέλεσμα εικόνας για half up twist hairstyles


2. Διπλοστριφογυριστή κοτσίδα 


Άρχισε να στρίβεις τις μπροστινές τούφες μέχρι να φτάσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού, πιάνοντας κάθε φορά καινούριες τούφες. Πιάσε και τα δύο μέρη σε μια κοτσίδα χαμηλά στο κεφάλι σου. Αφού το στερέωσεις, γύρισε μια τούφα γύρω από το κοκαλάκι για να μη φαίνεται. 


Αποτέλεσμα εικόνας για Twice-Twisted Pony3. Η bubble-wrapped κοτσίδα 


Είναι το τέλειο χτένισμα για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά. Πιάσε τα μαλλιά σου στο ύψος των αυτιών. Στριφογυρισε μια τούφα γύρω από το λαστιχάκι. Μετά πήγαινε λίγο παρακάτω, πίασε μια μικρή τούφα και στριφογύρισε τη γύρω από την κοτσίδα και στερέωσε τη με τσιμπιδάκι. Το ίδιο θα κάνεις άλλες δύο με τρεις φορές. 


Αποτέλεσμα εικόνας για Bubble-Wrapped Ponytail


Αποτέλεσμα εικόνας για Bubble-Wrapped Ponytail


4. Κοτσίδα στο πλάι 


Άρχισε να πλέκεις μια κοτσίδα από ψηλά στο κεφάλι σου, παίρνοντας τουφάκια όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω. Συνέχισε να πλέκεις μέχρι να φτάσεις στο τέρμα. Διαφορετικά, μπορείς να πλέξεις απλώς μια από τη μια πλευρά του κεφαλιού σου. 


Αποτέλεσμα εικόνας για Side Braid


5. To απλό top knot 


Σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές καταστάσεις, γιατί λοιπόν να μη σε βγάλει και τώρα; Πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου σε μια κοτσίδα και μετά στριφογύρισέ τη στη βάση της κοτσίδας με τσιμπιδάκια. Έτοιμη! 


Αποτέλεσμα εικόνας για Sleek top knot


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X