Πιτάκια με φέτα, δυόσμο, αρακά και καυτερή πιπεριά

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 8 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>15 λεπτά<br /><strong>Αναμονή </strong>30 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>10 λεπτά  </p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p><strong>Για τη ζύμη</strong><br />-250 γρ. αλεύρι<br />-1 κουτ. σούπας ξίδι<br />-1 κουτ. γλυκού αλάτι<br />-1 κουτ. γλυκού ζάχαρη<br />-2 κουτ. σούπας λάδι<br />-1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ<br />-νερό (όσο πάρει)<br /><strong>Για τη γέμιση</strong><br />-100 γρ. φέτα<br />-50 γρ. αρακά ψιλό<br />-1 κουτ. σούπας δυόσμο<br />-1/2 πιπεριά καυτερή<br />-κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Ετοιμάζουμε τη ζύμη για τα πιτάκια: Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα εύπλαστο ζυμάρι. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα περίπου. Παράλληλα, φτιάχνουμε τη γέμιση αναμειγνύοντας όλα τα υλικά της. Ανοίγουμε τη ζύμη σελεπτό φύλλο και κόβουμε στρογγυλά κομμάτια 10 εκατοστών. Βάζουμε από μία κουταλιάγέμιση. Κλείνουμε προσεκτικά και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα