Χοιρινές μπριζόλες με φασκόμηλο και ρεγκάτο!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Προετοιμασία </strong>15 λεπτά<br /><strong>Αναμονή </strong>30 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>20 λεπτά<br /><strong>Υλικά για </strong>2 άτομα</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-4 μπριζόλες χοιρινές κόντρα με το λίπος και χωρίς το κόκαλο (150-200 γρ. η καθεμία)<br />-αλεύρι για το πανάρισμα<br />-1 κουτ. γλυκού φασκόμηλο ξερό τριμμένο<br />-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο<br />-2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο<br />-2 κουτ. σούπας γάλα συμπυκνωμένο χωρίς ζάχαρη<br />-1 κουτ. σούπας σόγια<br />-1 κουτ. σούπας μπαλσάμικο<br />-1 πρέζα ζάχαρη μαύρη<br />-1/4 φλιτζανιού ζωμό κότας<br />-2 κουτ. σούπας ρεγκάτο τριμμένο<br />-αλάτι, πιπέρι</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν το προετοιμάσουμε. Αναμειγνύουμε καλά σε πιάτο αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και το φασκόμηλο. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και περνάμε τις μπριζόλες μία μία από το αλεύρι. Τις μαγειρεύουμε στο τηγάνι για 6 με 8 λεπτά στην κάθε πλευρά. Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, βάζουμε το μπέικον στο τηγάνι και το σοτάρουμε για περίπου 3 λεπτά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να έχουμε ένα παχύρρευστο υγρό. Το περνάμε από πολύ λεπτό σουρωτήρι και η σάλτσα είναι έτοιμη. Σερβίρουμε το κρέας περιχύνοντάς το με τη σάλτσα.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα