Ημερήσιες Προβλέψεις! thumbnail

Ημερήσιες Προβλέψεις!Κριός 
 ΓενικάΦρόντισε να αποβάλεις το άγχος που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και να ηρεμήσεις. Έχεις προβληματιστεί αρκετά σχετικά με τις δραστηριότητές σου, οι πλανήτες όμως δίνουν στο ζώδιό σου τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για την επιτυχή έκβαση των ζητημάτων σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα την επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου. Καλύτερα να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά καλύτερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.


 

 
Ταύρος 
 ΓενικάΑυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για το ζώδιό σου και ήδη έχεις αρχίσει να αναθεωρείς πολλά πράγματα στη ζωή σου. Βάλε τέλος στην απαισιοδοξία και δες τα πράγματα θετικά, γιατί σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκινάει μια περίοδος που θα φέρει την εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και όλα θα είναι με το μέρος σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣήμερα ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Προβλέπονται νέες γνωριμίες που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Σήμερα θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.


 


 

 
Δίδυμος 
 ΓενικάΈχει ξεκινήσει μια αρκετά θετική περίοδος για το ζώδιό σου. Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, ώστε να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα σχετικά με την πνευματική σου εξέλιξη, τα οποία θα φέρουν έναν νέο τόνο στη ζωή σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να τα κάνεις αντιληπτά και στον σύντροφό σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Τοξότη), αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα σχέση έτσι όπως ακριβώς τη θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΈχεις φέρει σε καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα χρειαστούν ακόμη κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές οικονομικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, δείξε αρκετή αυτοσυγκράτηση.


 


 

 
Καρκίνος 
 ΓενικάΣήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε να μπεις σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και να απαλλαγείς από όλα όσα μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και φτιάξε γύρω σου μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην οποία θα κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην αγχώνεσαι με τις πολλές δραστηριότητες που έχεις αναλάβει.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜπορείς να κάνεις καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες, αλλά και να λύσεις προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου. Εμπιστεύσου τον σύντροφό σου που έχει πάρα πολλά να σου δώσει και μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΜπορείς σήμερα να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας έναν μεγάλο φόρτο εργασίας. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.


 


 

 
Λέων 
 ΓενικάΠολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Θα νιώθεις καλύτερα και θα έχεις μεγάλο δυναμισμό ούτως ώστε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου προκειμένου να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΟ μεγάλος δυναμισμός και η ευστροφία σου θα προλάβουν πολλές άσχημες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου. Συζητήσεις ευνοούνται. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν, ενώ θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.


 


 

 
Παρθένος 
 ΓενικάΟι καταστάσεις προβλέπονται πολύ θετικές για το ζώδιό σου και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις διάφορα προβληματικά θέματα που παραμένουν άλυτα. Ξεκινάει μια περίοδος που ό,τι θέλεις θα το καταφέρνεις με μεγάλη ευκολία, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό και τις αλλαγές που απαιτούνται.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΠρόσεξε σήμερα, γιατί με τις υπόλοιπες δραστηριότητες θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα. Για να αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου, δώσε του να καταλάβει κάποια πράγματα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΜπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις ζητήματα που ανακόπτουν την πορεία της καριέρας σου. Θα έχεις έντονο δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.


 


 

 Ζυγός 

ΓενικάΜε σχέδιο, γνώση και οργάνωση ο δρόμος είναι ανοιχτός για να προχωρήσεις. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, να σχεδιάσεις το μέλλον προσεκτικά και να οργανώσεις κάθε βήμα, ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη που θα σε κάνουν να χάσεις χρόνο και να πισωγυρίσεις. Καινούργια πράγματα, καινούργιες καταστάσεις και ένα καινούργιο μέλλον προβλέπονται για το ζώδιό σου. Στο χέρι σου είναι όλα αυτά να ανταποκρίνονται και στις επιθυμίες σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣήμερα θα έχεις μεγάλη όρεξη για αλλαγές προκειμένου να μπορέσεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.


 


 

 

 
Σκορπιός 
 ΓενικάΠάρα πολλές ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου και θα πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα για να αρχίσεις να πραγματοποιείς τις προσδοκίες σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα πρόσεξε γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Θα έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντί του. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΜπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα θα συνεχιστούν κι εσύ θα είσαι ‘μαινόμενος ταύρος’. Να ξέρεις όμως ότι τα προβλήματα φτάνουν στο τέλος τους και τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν.


 


 
Τοξότης 
 ΓενικάΓια να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, θα πρέπει να κάνεις πολλές αλλαγές ώστε να έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Μην κάνεις σκέψεις που σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Αυτή την περίοδο οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σου, απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου σχετικά με το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις τίποτα. Καλύτερα να πάτε μαζί ένα ταξίδι – το έχεις ανάγκη.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕυχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου, ενώ οι συνεργάτες σου θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι ακόμη στάσιμα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.


 


 

 
Αιγόκερως 
 ΓενικάΗ αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, χάρη σε κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες που θα προκύψουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειάζεσαι για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Φρόντισε να πεις όλα αυτά που θέλεις στο ταίρι σου, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από το ζώδιό σου συνεχίζει να σε ευνοεί, αισθηματικά, ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΦρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους, ώστε να λύσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που είναι προβληματικά. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος και σήμερα και θα σου φάνε πολύ χρόνο. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα "ανοίγματα".


 


 

 
Υδροχόος 
 ΓενικάΣήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές και θα πάρεις ανταμοιβές από τον περίγυρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί χάρη σε αυτές θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες και με μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους, προσπάθησε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, κράτα χαμηλούς τόνους και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην βιαστείς να απαντήσεις. Μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.


 


 

 

 
Ιχθύς 
 ΓενικάΟι καλές εξελίξεις που προβλέπονται θα σου δώσουν μεγάλη ενέργεια και δυναμισμό ούτως ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα είναι πολύ καλές για σένα. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος για το ζώδιό σου, κατά την οποία όλα θα σου έρχονται έτσι ακριβώς όπως θέλεις προκειμένου να φτάσεις στην επιτυχία.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σου, ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, αλλά ίσως και να δώσεις τέλος σε μια σχέση που σε κουράζει και δεν σου προσφέρει τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΠολλές καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.


 


 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X