Πώς μπορείτε να βελτιώσετε το πρόσωπο χωρίς πόνο και χρόνο αποθεραπείας  thumbnail
Το MESO-PEEL είναι μια διαδικασία που γίνει αποδεκτή με αρκετή ικανοποίηση από γυναίκες και άντρες που έρχονται στον πλαστικό χειρουργό ζητώντας ελαφρές αλλά αποτελεσματικές θεραπείες....

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε το πρόσωπο χωρίς πόνο και χρόνο αποθεραπείας

                           MESO-PEEL, νέα μέθοδος που συνδυάζει το DERMA PEN με το crystal-Peeling


 


 Γράφει ο Πλαστικός Χειρουργός Αθανάσιος ΧριστόπουλοςΤα περισσότερα άτομα, γυναίκες και άνδρες, που επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό, για να βελτιώσουν το πρόσωπο τους, ζητούν απλές κι αποτελεσματικές διαδικασίες. Βέβαια, συνήθως, οι αποτελεσματικές θεραπείες δεν είναι απλές ενώ ταυτόχρονα οι πολύ απλές δεν έχουν δραστικά αποτελέσματα.


 


Νέα μέθοδος MESO-PEEL για το πρόσωπο


Η πλαστική χειρουργική προσανατολίζεται στην προσπάθεια εύρεσης νέων θεραπειών που ταιριάζουν στις επιθυμίες και στον μοντέρνο τρόπο ζωής ανδρών και γυναικών.


Μια νέα θεραπεία, η οποία συνδυάζει την απλότητα με την αποτελεσματικότητα, είναι ο συνδυασμός peeling μικροκρυστάλλων με το Derma Pen, το MESO-PEEL.


Το peeling μικροκρυστάλλων (crystal-peeling) είναι ήδη γνωστό στα περισσότερα άτομα. Είναι μια απλή διαδικασία, η οποία έχει ορατά αποτελέσματα και έχουμε διαπιστώσει ότι είναι σίγουρα μια θεραπεία που αρέσει πολύ. Ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, είναι ίσως η πλέον ζητούμενη θεραπεία.


Επίσης, το derma pen  είναι ένα άλλο είδος ελαφράς θεραπείας, το γνωστό needling, που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της. Η θεραπεία αυτή βασίζεται στο δεδομένο ότι πολλά μικρά τσιμπήματα μπορούν να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου.


 Το derma pen είναι ένας μηχανισμός στον οποίο προσαρμόζεται μια κεφαλή, η οποία έχει πολλές λεπτές βελόνες. Έχει την ιδιότητα να κάνει χιλιάδες μικρά τσιμπήματα  το λεπτό. Τα τσιμπήματα αυτά είναι αρκετά επιφανειακά κι επομένως δεν υπάρχει πόνος.


Παράλληλα τοποθετούμε στο δέρμα υλικά μεσοθεραπείας, τα οποία κατά αυτόν τον τρόπο εισέρχονται μέσα σε αυτό. Φυσικά δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ενέσιμη μεσοθεραπεία, αλλά μας προσφέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με πολύ μικρότερη διαδικασία.


 Ο συνδυασμός crystal-peeling με  Derma Pen λειτουργεί ενισχυτικά στην κάθε μια από αυτές τις δυο διαδικασίες. Δηλαδή το τελικό αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των δυο αυτών θεραπειών. Παράλληλα αποτελεί μια θεραπεία χωρίς χρόνο αποθεραπείας, χωρίς πόνο και με προσιτό κόστος.


 Το MESO-PEEL είναι μια διαδικασία που γίνει αποδεκτή με αρκετή ικανοποίηση από γυναίκες και άντρες που έρχονται στον πλαστικό χειρουργό ζητώντας ελαφρές αλλά αποτελεσματικές θεραπείες.


 


Πληροφορίες-Πηγή: www.πλαστικοςχειρουργος.gr


Αθανάσιος Χριστόπουλος


Πλαστικός Χειρουργός

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X