Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στην εκπομπή Κορίτσια για Σπίτι με αφορμή την προσωρινή του διαμονή στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου της, Βάσως Λασκαράκη.

“Είναι τόσο πρώιμο πράγμα για να μιλήσω γι’ αυτό” απάντησε ο ηθοποιός μετά από τη σχετική ερώτηση, ενώ πρόσθεσε: “Όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό, μπορεί να τα ξαναπούμε”.

Όσο για το αν έχει δεχτεί φλερτ από άντρες, αποκάλυψε: “Ναι, κατά καιρούς, εννοείται. Πολύ απλά δεν ενέδωσα. Απομακρύνθηκα. Όπως όταν θα στην πέσει μια γυναίκα και δεν γουστάρεις θα απομακρυνθείς, έτσι απομακρύνεσαι και από έναν άντρα που δεν γουστάρεις, εγώ τουλάχιστον” ενώ στο τέλος μίλησε για την εμφάνισή του και κατά πόσο τον βοήθησε στην καριέρα του: “Η όποια εμφάνιση είναι σίγουρα ένα διαβατήριο, αλλά τη βίζα δε την θεωρείς με την εμφάνιση, πρέπει να δώσεις και αποτέλεσμα. Δεν γίνεται τόσο απλά. Με την εμφάνιση μπορείς να κάνεις ένα σίριαλ, μια εκπομπή, μια ταινία αλλά μέχρι εκεί, μετά πρέπει να δώσεις και κάτι παραπάνω από αυτό”.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Σχετικά άρθρα