Πώς η αυξητική χειλιών- Natural Move -δίνει φυσικό αποτέλεσμα thumbnail
Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν κακά παραδείγματα ατόμων με υπερβολικά διογκωμένα χείλη και για τον λόγο αυτό αποθαρρύνονται. Συνήθως τα «κακά» αποτελέσματα είναι ακραία και οφείλονται συνήθως σε κακή ποιότητα υλικών, που έγινε από μη εξειδικευμένο γιατρό. Η φυσικότητα του αποτελέσματος έχει να κάνει κυρίως με τον όγκο που θα αποκτήσουν τα χείλη.

Πώς η αυξητική χειλιών- Natural Move -δίνει φυσικό αποτέλεσμα

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ NATURAL MOVE


 


Γράφει ο Πλαστικός Χειρουργός Αθανάσιος ΧριστόπουλοςΗ αυξητική χειλιών είναι μία ελκυστική διαδικασία της πλαστικής χειρουργικής, με προσιτό κόστος, που πολλές γυναίκες και άντρες θέλουν να κάνουν. Συχνά υπάρχει όμως η αναστολή σχετικά με τη φυσικότητα του αποτελέσματος.


Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν κακά παραδείγματα ατόμων με υπερβολικά διογκωμένα χείλη και για τον λόγο αυτό αποθαρρύνονται. Συνήθως τα «κακά» αποτελέσματα είναι ακραία και οφείλονται συνήθως σε κακή ποιότητα υλικών, που έγινε από μη εξειδικευμένο γιατρό. Η φυσικότητα του αποτελέσματος έχει να κάνει κυρίως με τον όγκο που θα αποκτήσουν τα χείλη. Θα πρέπει να γνωρίζουν


 


Αυξητική Χειλιών με προσοχή για φυσικό αποτέλεσμα


Η αυξητική χειλιών είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία, που όμως χρειάζεται:  • ιδιαίτερο χειρισμό και γνώση από τη μεριά του ιατρού,

  • καλής ποιότητας εγκεκριμένο υλικό και

  • προσοχή στην ποσότητα του υλικού που εφαρμόζουμε.


Είναι προτιμότερο να είμαστε συντηρητικοί στην εφαρμογή αυτή και να προτιμούμε να «διορθώσουμε» λιγότερο παρά περισσότερο, έστω κι αν χρειαστεί μια έξτρα επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό για να προσθέσει λίγο περισσότερο υλικό. Εξάλλου, είναι πιο εύκολο να προσθέσουμε λίγο ακόμα υλικό από το να κάνουμε υπερδιόρθωση και να χρειάζεται αφαίρεση υλικού, για να έχουμε φυσικό αποτέλεσμα.


 


Υαλουρονικό στην αυξητική χειλιών


Το υαλουρονικό είναι το υλικό που χρησιμοποιούμε στην αυξητική χειλιών περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Έχει σημαντικά πλεονεκτήματα:  • Δίνει άμεσο αποτέλεσμα. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να βλέπει η γυναίκα ή ο άντρας, που το κάνουν, εκείνη την στιγμή, στον καθρέπτη, το τελικό αποτέλεσμα και αποφασίζουν εάν θέλουν να προσθέσουν άλλο ή όχι.

  • Δεν δημιουργεί αντιδράσεις με τον οργανισμό.

  • Η διαδικασία είναι απόλυτα αναστρέψιμη, δηλαδή μπορεί να αφαιρεθεί εάν σε κάποιον κάτι δεν αρέσει.


Επομένως το βασικό πλεονέκτημα του υαλουρονικό είναι ότι μας δίνει την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υπερβολή, ότι το αποτέλεσμα που βλέπουμε εκείνη την στιγμή είναι και το τελικό καθώς και ότι σε οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να το αφαιρέσουμε.


 


Αυξητική χειλιών Natural Move


Ένα πρόβλημα, το οποίο υπάρχει με τα συνήθη υαλουρονικά, είναι ότι σε μερικά άτομα (όχι σε όλα) το υαλουρονικό δεν ακολουθεί την έντονη κίνηση των χειλιών, ιδίως όταν το άτομο αυτό χαμογελάει. Μπορεί δηλαδή τοποθετώντας υαλουρονικό να έχουμε χείλη τα οποία να είναι κανονικά σε όγκο αλλά να μην συμπεριφέρονται κανονικά κατά την κίνηση.


Η λύση δόθηκε πρόσφατα με την ανακάλυψη ενός καινούριου υαλουρονικού, το οποίο έχει αρκετή ελαστικότητα. Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου υαλουρονικού είναι ότι ακολουθεί την κίνηση του χείλους σε κάθε μορφασμό.


 


Η νέα μέθοδος Αυξητικής Χειλιών Natural Move εφαρμόζεται τον τελευταίο χρόνο, απ’ όταν διατέθηκε το νέο υαλουρονικό στην παγκόσμια αγορά. Τα άτομα, άνδρες και γυναίκες, στα οποία έχουμε εφαρμόσει την Αυξητική Χειλιών Natural Move έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένα.


Για την επιτυχία της μεθόδου Natural Move έχει μεγάλη σημασία το υλικό αλλά και ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η εφαρμογή. Η εφαρμογή γίνεται με ειδικό χειρισμό και εξειδικευμένα εργαλεία ώστε να υπάρχει ομαλή διάχυση του προϊόντος και να μην ψηλαφιούνται ογκίδια στο χείλος.


Όλες αυτές οι λεπτομέρειες συνδυασμένες μεταξύ τους και με την βοήθεια του καινούριου αυτού υλικού έχουν ικανοποιήσει απόλυτα γυναίκες και άνδρες, που αποκτούν χαμογελαστά όμορφα χείλη χωρίς υπερβολές.


 


Πληροφορίες-Πηγή: www.athanasioschristopoulos.com


Αθανάσιος Χριστόπουλος


Πλαστικός Χειρουργός


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X