Πονοκέφαλος: Πρέπει να επισκεφθώ νευρολόγο; thumbnail

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BORO.GR

Ο πονοκέφαλος που έχετε θα μπορούσε να είναι μιά νευραλγία ή μία ημικρανία, αλλά χρειάζεται να επισκεφθείτε νευρολόγο, ο οποίος θα εκτιμήσει από κοντά και σωστά τα συμπτώματα και θα σας προτείνει τον απαραίτητο έλεγχο για την περιπτωσή σας...

Πονοκέφαλος: Πρέπει να επισκεφθώ νευρολόγο;

Αναγνώστης μας ρωτά: Ηθελα να σας ρωτήσω εδω και έναν μήνα περιπου νιωθω έντονο πόνο σε διαφορα μέρη του κεφαλιού περισσότερο βεβαια στη δεξια πλευρά μέτωπο κρόταφο μάτι πίσω στον αυχένα ο οποίος όμως ειναι σαν σουβλιά και κραταει δευτερόλεπτα Εχετε παρομοια εμπειρίαΕπίσης πιστεύω πως είμαι υποχονδρικος γιατί ψάχνω συνέχεια στο ίντερνετ συμπτώματα ασθενειών.


 


Στο ερώτημά σας απάντησε ο Ευάγγελος Κατσαρός, Νευρολόγος MD


Το πρώτο και σημαντικότερο πρόβλημα είναι, ότι προσπαθείτε μέσα από το διαδίκτυο να ερμηνεύσετε τα συμπτώματά σας και αυτό είναι αδύνατον, λόγω έλλειψης βασικών γνώσεων και εμπειρίας. Αυτό πράγματι μπορεί να επιτείνει τα συμπτώματά σας γιατί αυξάνει το άγχος σας. Ο πονοκέφαλος που έχετε θα μπορούσε να είναι μιά νευραλγία ή μία ημικρανία, αλλά χρειάζεται να επισκεφθείτε νευρολόγο, ο οποίος θα εκτιμήσει από κοντά και σωστά τα συμπτώματα και θα σας προτείνει τον απαραίτητο έλεγχο για την περιπτωσή σας.

 

Ευάγγελος Κατσαρός

Νευρολόγος MD


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X