Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων thumbnail

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίωνΚριός 
 ΓενικάΗ αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ, δεν σου αφήνει περιθώρια να χαλαρώσεις και να αφεθείς στη ροή των γεγονότων. Περιόρισε τη νευρικότητά σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ρήξη με φίλους και άτομα της οικογένειας.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις – πώς βλέπεις τη σχέση σας αλλά και εκείνον.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΘα έχεις αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μην φορτιστείς και πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα δεχτείς για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες.


 

 

 
Ταύρος 
 ΓενικάΗ αδυναμία σου, αγαπητέ Ταύρε, να πάρεις αποφάσεις χωρίς να κάνεις γκάλοπ τριγύρω, σε οδηγεί σε αδιέξοδο. Απόφυγε την υπερβολή στην ανάλυση όσων ακούς και βάλε τάξη στις δικές σου σκέψεις και απόψεις. Άλλωστε πάνω στις τελευταίες οφείλεις να στηριχτείς για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΘέλεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μην αναβάλεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


 


 

 
Δίδυμος 
 ΓενικάΟ εκνευρισμός των ημερών, αγαπητέ Δίδυμε, δεν βοηθάει καθόλου στην κατανόηση των καταστάσεων. Το άγχος σου βέβαια δεν θα υπονομεύσει κάποιες ενδιαφέρουσες καταστάσεις που μελλοντικά έχουν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Χαλάρωσε, όμως και μην αφήσεις τον αρνητισμό να σε κατευθύνει.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει σε μερικά θέματα να κάνεις υποχωρήσεις, για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.


 


 

 
Καρκίνος 
 ΓενικάΜικροζημιές και απώλειες προβλέπονται τις ερχόμενες μέρες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Οι αποκαλύψεις κάποιων γεγονότων θα φέρουν τις ευθύνες κάποιων στην επιφάνεια. Απόφυγε να πάρεις θέση σε όσα δεν σε αφορούν προσωπικά, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εμπλακείς σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΓια άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα το ταίρι σου να αγχωθεί, αφού δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποιους, προκειμένου να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να τη σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


 


 

 
Λέων 
 ΓενικάΑυτό το διάστημα, αγαπητέ Λέων, τα οικογενειακά προβλήματα αποσπούν την προσοχή σου από τις προσωπικές σου υποθέσεις που εξακολουθούν να παραμένουν σε εκκρεμότητα. Θα νιώσεις μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία και κούραση. Βάλε τάξη και προτεραιότητες, ώστε να επαναφέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και σε συμφωνίες που θα κλείσεις. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές που μπορεί να μην είναι και τόσο απαραίτητες. Φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.


 


 

 

 
Παρθένος 
 ΓενικάΗ ικανοποίηση που θα απολαύσεις, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι σημαντική και ανάλογη των προσπαθειών σου. Κάποιες μικρές καθυστερήσεις δεν θα έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα, ούτε διάρκεια. Απόφυγε να πάρεις οριστικές αποφάσεις, γιατί σύντομα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να αναθεωρήσεις κάποιες δογματικές απόψεις σου. Περάστε τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά μαζί με το ταίρι σου, ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία και η ευτυχία στη σχέση σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα το ίδιο, αλλά να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


 


 

 
Ζυγός 
 ΓενικάΗ σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου επικεντρώνεται στη μεγάλη επικινδυνότητα μιας σημαντικής υπόθεσης. Μπορείς να αποφύγεις τυχόν παγίδες, αν κρατήσεις τις υποθέσεις σου μυστικές. Οι ανατροπές που βίωσες στο παρελθόν σε έχουν εκπαιδεύσει με τον καλύτερο τρόπο και τώρα ξέρεις ακριβώς πώς να φερθείς.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΘα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το ταίρι σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις και στις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.


 


 

 
Σκορπιός 
 ΓενικάΚαλύτερες μέρες έρχονται για το ζώδιό σου, αλλά μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειες. Η κούραση που βιώνεις σε έχει καταβάλει. Φρόντισε τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς και οργάνωσε το πρόγραμμά σου, ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί σήμερα η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΟ επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Οι οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται, αλλά απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


 


 

 

 
Τοξότης 
 ΓενικάΗ κατάσταση στην οικογένεια είναι δύσκολη και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά για να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Μία ξαφνική παρέμβαση θα διευκολύνει αρκετά την υπόθεση και η διάθεσή σου θα βελτιωθεί ραγδαία. Η ικανοποίηση πλησιάζει, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΠολλά πράγματα στη σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα αναφορικά με οικονομικά προβλήματα που εκκρεμούν από παλιά.


 


 

 

 
Αιγόκερως 
 ΓενικάΑπογοήτευση προβλέπεται για το ζώδιό σου σε πολλά επίπεδα και η μελαγχολία θα σε κυριεύσει. Σκέψου πολύ για να βεβαιωθείς πως όσα προσπαθείς θα σε ικανοποιήσουν πραγματικά και πως η ολοκλήρωσή τους θα σου φέρει την ευτυχία που περιμένεις. Μην αφήσεις τον φόβο να σε μπλοκάρει.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΚαλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΠολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.


 


 

 

 
Υδροχόος 
 ΓενικάΗ σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου επικεντρώνεται σε κάποιο φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο πρόκειται να επανέλθει και να σου φέρει μεγάλη χαρά. Η παρουσία του θα σε αναστατώσει και αυτά που θα σου πει θα σε συγκλονίσουν και θα σου λύσουν απορίες που είχες εδώ και χρόνια. Η διαδικασία αναθεώρησης στην οποία θα μπεις αυτομάτως θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΚαλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Έλα πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα δεις ότι θα νιώσετε κι οι δυο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα υπάρξουν εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τα αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να αποφύγεις να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.


 


 

 

 
Ιχθύς 
 ΓενικάΟι ευθύνες σου, αγαπητέ Ιχθύ, διαρκώς διογκώνονται και η πίεση που βιώνεις είναι μεγάλη. Μην αφήσεις όμως τις αρνητικές σου σκέψεις να σε καταβάλουν – αντιθέτως, περιόρισε τα νεύρα σου και πολύ σύντομα οι υποθέσεις σου θα δρομολογηθούν. Μια αναπάντεχη επίσκεψη και ένα δώρο θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να εκνευρίσεις τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Αν βρίσκεσαι σε ανεύρεση εργασίας, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, τα έξοδα που έχεις εξακολουθούν να σε εκνευρίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.ω


 


 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X