Η άσχημη στιγμή της Κατερίνας στον "Όμορφο Κόσμο"

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφήθηκε και μίλησε στο νέο τεύχος του κυπριακού περιοδικού “ΜUST”. Η παρουσιάστρια του “Δέστε Τους” δεν δίστασε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στα ναρκωτικά και να εκφράσει τη γνώμη της για τους ομοφυλόφιλους. Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών, εκείνη απάντησε: “Όχι, ποτέ. Δεν καπνίζω και πολύ σπάνια θα πιω, δεν έχω ξεφύγει και δεν νομίζω να ξεφύγω ποτέ. Δεν έχω κάνει ποτέ ναρκωτικά και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Στεναχωριέμαι πραγματικά, γιατί έχω δει φίλους μου σε πολύ άσχημη κατάσταση, να το ξεπερνάνε πολύ δύσκολα. Με λυπεί πολύ αυτή η κατάσταση, ειδικά όταν συμβαίνει σε νέα παιδιά που τα έχουν όλα και, επειδή τα έχουν όλα, μπαίνουν σε μια τόσο άσχημη διαδικασία. Για μένα τα ναρκωτικά είναι κάτι πάρα πολύ χαζό και πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να μπεις σε αυτόν τον φαύλο κύκλο”.

Όσο για την ομοφυλοφιλία, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: “Η σεξουαλική επιλογή είναι καθαρά δικαίωμα του ατόμου. Αποδέχομαι τους ανθρώπους έτσι όπως είναι, χωρίς να τους κρίνω. Δεν είμαι ομοφυλόφιλη, αλλά αποδέχομαι την ομοφυλοφιλία. Δεν μπορώ γενικά τον ρατσισμό και στην Ελλάδα έχουμε κάτι τέτοια κόμπλεξ και τα σιχαίνομαι”.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στον “Όμορφο Κόσμο” του Mega: “Έφυγα από μια πολύ κακή μου στιγμή, που ήταν ο Όμορφος Κόσμος, μια εκπομπή που θεωρώ ότι δεν ήταν επιτυχημένη και ούτε εγώ ήμουν καλή, και βλέπω τώρα στο Δέστε Τους πόσο πολύ βελτιώθηκα μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια”.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε θετική στο ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον Γιώργο Καπουτζίδη, παρά τις πολύ αιχμηρές δηλώσεις του για τους συνεργάτες της, Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη: “Κοίτα, θεωρώ τον Γιώργο έναν πολύ ταλαντούχο άνθρωπο, είναι άλλο στιλ βέβαια από τον Νίκο και τη Μαρία, αλλά, τώρα που το λες, ναι, θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου δίπλα του σε μια συνεργασία”.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Σχετικά άρθρα