Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Συνεδρίαση συντονιστικού οργάνου της ΝΔ υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη
Συνεδρίαση συντονιστικού οργάνου της ΝΔ υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη thumbnail

Συνεδρίαση συντονιστικού οργάνου της ΝΔ υπό τον Κυρ. Μητσοτάκη

Υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδρίασε το άτυπο συντονιστικό όργανο κοινοβουλευτικού έργου της Νέας Δημοκρατίας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία της χώρας, τα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, καθώς και θέματα πολιτικής επικαιρότητας.


Η εκτίμηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι η πορεία της οικονομίας είναι εξαιρετικά ανησυχητική. Τα δεδομένα της αγοράς και της κοινωνίας δείχνουν επιδείνωση του οικονομικού κλίματος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα ασφαλιστικά ταμεία που καταρρέουν, τη ΔΕΗ και τις αστικές συγκοινωνίες που βρίσκονται μπροστά σε τραγική κατάσταση. Ταυτόχρονα, όπως παρατηρούν, υποχωρεί διαρκώς το διαθέσιμο εισόδημα των εργαζομένων και της μέσης ελληνικής οικογένειας ενώ η απογοήτευση και η απαισιοδοξία των πολιτών αυξάνονται.


Κοινή ήταν η άποψη ότι η κυβέρνηση είναι σε πολύ δύσκολη θέση σε όλους τους τομείς: oικονομία, προσφυγικό, εθνικά θέματα. Δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση και αναλώνεται σε τακτικές κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα. Απομονωμένη από τη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών και με σοβαρές ρωγμές στο εσωτερικό της.


Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι μαζί με τη δυναμική και τεκμηριωμένη κριτική προς την κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία καταθέτει τις δικές της θετικές προτάσεις, δημιουργώντας ένα πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, καθώς αναδεικνύεται ως η μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας επιταχύνεται η περαιτέρω επεξεργασία των συγκεκριμένων προτάσεων της παράταξης.


Σε ό,τι αφορά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και της συνεδρίασης του ΣτΕ, η Νέα Δημοκρατία αναμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και θα καταθέσει, σε κάθε περίπτωση, πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X