Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια thumbnail

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδιαΚριός 
 ΓενικάΟι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Κριέ, και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα ώστε να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για τις κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΠολλά επαγγελματικά σχέδια που έχεις από το παρελθόν μπορεί να καθυστερούν, αλλά σύντομα θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην σταματάς τις προσπάθειες. Οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.


 

 

 
Ταύρος 
 ΓενικάΗ σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να κινηθείς χαλαρά. Ρίξε τους τόνους και προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου κάνει καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΚαλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η αισιοδοξία σου θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις μια καινούργια σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τι θα πεις στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.


 


 

 

 
Δίδυμος 
 ΓενικάΟ δυναμισμός θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Θυμήσου μόνο πως η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε πολλά ευχάριστα γεγονότα προβλέπονται για το ζώδιό σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑισθηματικά, σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Μίλα αρκετά μαζί του και δώσε του να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα, αν κι εσύ έχεις μια αβεβαιότητα για την πορεία σου, τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να υπογράψεις συμβόλαια.


 


 

 

 
Καρκίνος 
 ΓενικάΗ σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς σοβαρά με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αλλά μην το βλέπεις έτσι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΠροβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον αισθηματικό τομέα. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ‘ανοίγματα’ που έχεις από το παρελθόν.


 


 

 
Λέων 
 ΓενικάΝιώθεις έντονο προβληματισμό για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε όμως τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του. Να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο προβλέπονται πολλές θετικές αλλαγές για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα πηγαίνουν πολύ καλά.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΟ αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου με αρνητικό μάτι.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να είχαν αναβληθεί ή να καθυστερούσαν, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται. Στον οικονομικό τομέα, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, σκέψου πρώτα πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές.


 


 

 

 
Παρθένος 
 ΓενικάΧρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία, αγαπητέ Παρθένε, και προπάντων να μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Κάνε έναν προγραμματισμό ώστε να λύσεις τις υποθέσεις σου και απόφυγε κινήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτον επαγγελματικό τομέα, μην κρίνεις κάποια άτομα με τον συναισθηματισμό σου, ειδάλλως θα κάνεις λανθασμένες επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός για να αποφύγεις τα λάθη. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και βελτιώνονται και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.


 


 

 
Ζυγός 
 ΓενικάΘα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Ζυγέ, αν και θα πρέπει να θέσεις και τις προτεραιότητές σου με βάση τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου σήμερα θα είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις τις κρυφές πτυχές και σκέψεις που έχουν πολλά άτομα στον περίγυρό σου και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜην απορήσεις αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απόμακρος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα οδηγήσει στα άκρα την κατάσταση των αισθηματικών σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας. Φρόντισε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα.


 


 

 

 
Σκορπιός 
 ΓενικάΊσως βλέπεις, αγαπητέ Σκορπιέ, ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις όλα αυτά που θέλεις. Σήμερα θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις λίγο μπερδεμένος από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΠολλές επαγγελματικές προτάσεις πρόκειται να δεχτείς. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.


 


 

 
Τοξότης 
 ΓενικάΣήμερα τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα αλλά και μεγάλο δυναμισμό. Μην τα βάλεις με άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και είναι βέβαιο ότι αυτή η περίοδος θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις για το ζώδιό σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του, πες του ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΑπόφυγε να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.


 


 

 
Αιγόκερως 
 ΓενικάΑπό σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις τις οποίες στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες προβληματικές. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό, αλλά ταυτόχρονα δείξε μεγάλη προσοχή στον φιλικό σου περίγυρο και όλα αυτά που μπορεί να σου πουν.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σου, έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι το ύφος σου να μην υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Απόφυγε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε επίσης αρκετά άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.


 


 

 

 
Υδροχόος 
 ΓενικάΔυστυχώς μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι, αγαπητέ Υδροχόε, τους οποίους πλέον δεν εμπιστεύεσαι. Τα πάντα είναι στο χέρι σου και στο πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις. Είναι πάντως προτιμότερο να προχωρήσεις σύμφωνα με ό,τι εσύ θεωρείς σωστό, να προτείνεις, αλλά ταυτόχρονα να μην δεσμευτείς. Τακτοποίησε το πρόγραμμα της ζωής σου και προώθησέ το με προσεκτικές και ελεγχόμενες κινήσεις.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Όσο πιο γρήγορα τελειώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα νιώσεις καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΘα δημιουργηθούν κάποια επαγγελματικά προβλήματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, ώστε να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Σήμερα μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολλή σύνεση.


 


 

 
Ιχθύς 
 ΓενικάΟι πλανήτες είναι ευνοϊκοί αυτή την περίοδο απέναντι στο ζώδιό σου και θα σταθούν αρωγοί στον αγώνα σου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι θετική και οφείλεις να την αξιοποιήσεις – τόσο σε πρακτικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Πάρε θέση λοιπόν τώρα και απόλαυσε τις εξελίξεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούσαν και περίμενες την ολοκλήρωσή τους.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΈλα πιο κοντά στο ταίρι σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα να βελτιώνονται. Στο χέρι σου είναι να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα ξεκινήσει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές. 

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X