Σχέση: Όταν ο άνδρας είναι πολύ ζηλιάρης  thumbnail

Γιώτα, αναγνωστριά μας

Εχω μια σχεση με μεγαλύτερο άνδρα. Πολλές φορές με πνίγει με τη ζήλια του και συμπεριφέρεται άσχημα. Από την άλλη τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να απομακρυνθώ... Τι να κάνω;

Σχέση: Όταν ο άνδρας είναι πολύ ζηλιάρηςΕχω μια σχεση με μεγαλύτερο άνδρα.  Πολλές φορές με πνίγει με τη ζήλια του και συμπεριφέρεται άσχημα. Από την άλλη τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να απομακρυνθώ… Τι να κάνω; 


Στο ερώτημά σoυ απαντά ο ψυχολόγος, Νίκος Βαμβακάρης. 


 


 Νικόλαος Βαμβακάρης


http://www.normavitae.com


EMAIL :nickvamvakaris@gmail.comΑγαπητή αναγνώστρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα σας και τον τρόπο που περιγράφετε τον σύντροφο σας και την σχέση στην οποία βρίσκεστε υπάρχουν σημεία τοξικά(όπως πχ. η ζήλεια) τα οποία δεν αντέχετε. Το ζητούμενο λοιπόν για να πάρετε μία απόφαση είναι να παρατηρήσετε τι είναι αυτό που σας προσφέρει η σχέση αυτή και τι εκείνο που εσείς πραγματικά επιθυμείτε στη ζωή σας.


 Είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσετε να πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση να έχετε καλή γνώση του εαυτού σας και όχι να προσπαθείτε να βρείτε συνεχώς μία σανίδα σωτηρίας η οποία θα σας βάζει συνεχώς  σε ένα φαύλο κύκλο αρνητισμού, πίεσης και τελικά μίας όχι και τόσο ευχάριστης κατάστασης που οδηγεί σε αδιέξοδο. Εάν λοιπόν νιώθετε ότι οι "απολαβές" σας μέσα από αυτή τη σχέση δεν μπορούν να καλύψουν τις υπάρχουσες ανάγκες σας είναι πολύ σημαντικό με ψυχραιμία να παρατηρήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε από έναν άνθρωπο, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού την οικονομική σας ανασφάλεια αυτήν την περίοδο , τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι με την μητέρα σας, δηλώνοντας ουσιαστικά στον εαυτό σας ότι είστε παρούσα στην ίδια σας τη ζωή με τις επιλογές που θα κάνετε από εδώ και πέρα ώστε να συμπορευθείτε με έναν άνθρωπο.
 Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε…

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X