Στην κορυφή της ατζέντας ο αντιρατσιστικός νόμος

Εβδομάδα έντονης πολιτικής δραστηριότητας θα είναι για το ΠΑΣΟΚ αυτή που αρχίζει αύριο. Όπως αναφέρουν πηγές της Ιπποκράτους το ΠΑΣΟΚ προτίθεται να αναλάβει μια σειρά πολιτικών παρεμβάσεων, οι οποίες θα αφορούν αφενός την προώθηση θεμάτων για την οικονομία και την κοινωνία και αφετέρου θα αποφασίσει σχετικά με τη γενικότερη πολιτική του στάση.

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος, όπου αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις σε σχέση με την κυβέρνηση, τη στάση απέναντι στην αντιπολίτευση και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κεντροαριστερά, ενώ θα τεθούν και οι πολιτικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ.

Ταυτόχρονα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πορεία ενίσχυσης των επαφών του με την κοινωνία και τους φορείς της, μέσα από ανοιχτό διάλογο και ανάληψη πρωτοβουλιών στα θέματα στα οποία αυτός καταλήγει.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στο διεθνή χώρο, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην ευρωπαϊκή κρίση και των ευρωπαίων σοσιαλιστών και δημοκρατών. Την Τετάρτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρίσκεται στη Λειψία προκειμένου να συμμετάσχει στη συνάντηση της “Προοδευτικής Συμμαχίας

Σχετικά άρθρα