Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 μάτσο νεροκάρδαμο |
Eκτέλεση
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μικρή κατσαρόλα. Οταν ζεσταθεί, κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα καρύδια, το δεντρολίβανο, το λεμόνι και το αλάτι και τα αφήνουμε για 1 λεπτό. Στη συνέχεια, πλένουμε τα σαλατικά, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Σερβίρουμε τη σαλάτα σε πιατέλα αφού την περιχύσουμε με τη ζεστή βινεγκρέτ.
Θα σταθεί όμορφα πλάι της ένα Mοσχοφίλερο.