- Αραβική πίτα με γαλοπούλα, τυρί χαμηλών λιπαρών, λαχανικά και μαγιονέζα light
-Τοστ ή μπαγκέτα με ψωμί ολικής άλεσης, τυρί, αυγό ή τόνο και λαχανικά
- Σαλάτα με λαχανικά εποχής και κάποια πηγή πρωτεΐνης (όπως τυρί, κοτόπουλο, γαλοπούλα, τόνος ή σολομός, αυγό)
- Σπιτική τυρόπιτα ή σπανακόπιτα, με αγνά υλικά της επιλογής σας
- Γιαούρτι άπαχο με ξηρούς καρπούς ή/και δημητριακά ολικής άλεσης
Από την Επιστημονική Ομάδα του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Αναστάσιου Παπαλαζάρου (www.nutrimed.gr)