"Όλοι ένα - Φίλα με" με τον Σταμάτη Κραουνάκη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  thumbnail

"Όλοι ένα – Φίλα με" με τον Σταμάτη Κραουνάκη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Από τις 4 Νοεμβρίου 2016 έως τις 14 Ιανουαρίου 2017 ο Σταμάτης Κραουνάκης επιστρέφει με την παράσταση "Όλοι ένα – Φίλα με", στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.Για 21 παραστάσεις εμφανίζονται μαζί του οι Χρήστος ΓεροντίδηςΣάκης ΚαραθανάσηςΚώστας ΜπουγιώτηςΓιώργος ΣτιβανάκηςΧάρης Φλέουρας και τρεις εξαιρετικοί σολίστες. Ο Άρης Βλάχος στη μουσική διεύθυνση και στα πλήκτρα, ο Βάϊος Πράπας στα λαϊκά, έγχορδα και την κιθάρα και ο Γιώργος Ταμιωλάκης στο βιολοντσέλο.

Τρεις γενιές τραγούδια. Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων. Όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και μου δώσανε διαβατήριο στις παρέες των νέων, στις συντροφιές, στα σπίτια των Ελλήνων.

Ας πούμε σώζω στο σκληρό δίσκο εκείνα που θα 'παιρνα μαζί μου. Τα απαραίτητα για ένα παγκόσμιο ταξίδι.. Επιλογή από λατρεμένα αλλά και κρυφά ενωμένα με ρετσιτατίβα και σπουδαία μικρά ποιητικά κείμενα βαφτισμένα στη μουσική που δε σταματάει ποτέ.
Σταμάτης Κραουνάκης

 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X