Οµελέτα µε ό,τι µας περίσσεψε

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>6 αυγά</span></li>
<li><span>3 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια</span></li>
<li><span>4 κ.σ. ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα</span></li>
<li><span>2 κολοκύθια ψιλοκομμένα</span></li>
<li><span>2 πατάτες βρασμένες ψιλοκομμένες</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
<li><span>πιπέρι ντοματοσαλάτα για το σερβίρισμα</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p><strong>1. </strong>Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά για 3΄-4΄ να μαραθούν. Ρίχνουμε μέσα το ζαμπόν. Εν τω μεταξύ, χτυπάμε τα αυγά με σύρμα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το μείγμα στο τηγάνι.</p>
<p><strong>2. </strong>Ψήνουμε την ομελέτα σε σιγανή φωτιά για 5΄. Την αναποδογυρίζουμε προσεχτικά με καπάκι και με τη βοήθεια σπάτουλας. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5΄ακόμη. Σερβίρουμε με ντοματοσαλάτα.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/recipe/o%C2%B5eleta-%C2%B5e-oti-%C2%B5as-perissepse/">http://www.argiro.gr/recipe/o%C2%B5eleta-%C2%B5e-oti-%C2%B5as-perissepse/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα