Χωριάτικο με σαλάμι Λευκάδας, νιβατό και πελτέ

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title"><span style="text-decoration: underline;">Υλικά</span></div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>1/2 φραντζόλα χωριάτικο ψωμί</li>
<li>λάδι</li>
<li>80 γρ. νιβατό (λευκό, αλειφώδες θεσσαλικό τυρί – σε ορισμένα μπακάλικα- εναλλακτικά βάζουμε κατίκι) </li>
<li>5-6 λεπτές ροδέλες φρέσκιας ντομάτας</li>
<li>120 γρ. φέτες από σαλάμι Λευκάδας</li>
<li>2 κουτ. γλυκού πελτέ ντομάτας </li>
<li>1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο</li>
<li>1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 1</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 5'</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span style="text-decoration: underline;"><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> </span></p>
<p>Ανοίγουμε τη φραντζόλα και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό της. Αλείφουμε το εσωτερικό της μιας πλευράς με λάδι και μία πλούσια στρώση νιβατού και από πάνω βάζουμε τις ροδέλες της ντομάτας και απλώνουμε τις φέτες από το σαλάμι Λευκάδας. Ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας με το ελαιόλαδο και το θυμάρι, απλώνουμε στο εσωτερικό της άλλης πλευράς του ψωμιού και κλείνουμε το σάντουιτς.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr">http://www.gastronomos.gr</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα