Με ομιλία Σαμαρά το προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, θα μιλήσει στο προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα αρχίσουν την Παρασκευή 7/6 και τις δύο πρώτες ημέρες τρία κλιμάκια του κόμματος θα έχουν συναντήσεις με φορείς του νομού Θεσσαλονίκης, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τα εθνικά θέματα.

Την τρίτη ημέρα, εκτός από την ομιλία του κ. Σαμαρά, θα αναπτύξουν εισηγήσεις ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο πρόεδρος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ενώ θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις συναντήσεις των κλιμακίων της ΝΔ με τις διοικήσεις των τοπικών φορέων.

Για την προετοιμασία του προσυνεδρίου, τη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Γιώργος Λουλουδάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, Μηνά Σαμαντζίδη, προέδρους των ΝΟΔΕ και στελέχη συνδικαλιστικών και επαγγελματικών φορέων.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της περιφερειακής οργάνωσης της ΝΔ, που θα πάρουν μέρος στο συνέδριο του κόμματος, θα γίνουν την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ και στον νομό Θεσσαλονίκης θα στηθούν κάλπες στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, στην Τούμπα, την Καλαμαριά, στην περιοχή 25ης Μαρτίου, στον Εύοσμο, τη Νεάπολη, τη Θέρμη, τον Λαγκαδά και τα Κουφάλια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα