Πρασοτηγανιά με χειμωνιάτικα λαχανικά μήλο και κεφαλοτύρι

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>350 γρ. χοιρινό από μπούτι κομμένο σε μικρές μπουκιές</span></li>
<li><span>5 κ.σ. ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>1 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών</span></li>
<li><span>1 μικρό ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες</span></li>
<li><span>2 πράσα (προαιρετικά ζεματισμένα) σε φέτες</span></li>
<li><span>2 φλ. χοντροτριμμένο λάχανο</span></li>
<li><span>1 μήλο με την φλούδα του κομμένο σε μικρά καρέ</span></li>
<li><span>1/4 φλ. κονιάκ</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
<li><span>150 γρ. κεφαλοτύρι κομμένο σε μικρά καρέ</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ροδίζουμε το χοιρινό για 10′ γυρνώντας το τακτικά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το πράσο. Τα σοτάρουμε για 5′, προσθέτουμε το λάχανο και το μήλο σοτάρουμε για 5′ πασπαλίζουμε με το <a href="http://www.argiro.gr/recipe/prasotigania-me-xeimoniatika-laxanika-milo-kai-kefaloturi/%ce%a3%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-2.html">μίγμα μπαχαρικών </a>και σβήνουμε με το κονιάκ. Αφήνουμε την πρασοτηγανιά να πιει όλα τα υγρά της. Αλατίζουμε. Τέλος αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το κεφαλοτύρι κι αφήνουμε να κρυώσει καλά.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα