Οι κινήσεις που κάνει μια γυναίκα όταν έχει το… πάνω χέρι! (ΦΩΤΟ)

Η γυναίκα πρέπει να ανέβει απαλά πάνω στο μόριο του άνδρα. Προσοχή! Η στάση «γυναίκα από πάνω» είναι μια από τις πιο επικίνδυνες στάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και τραυματισμό του άνδρα στο πέος.

Ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε στον άνδρα την πρωτοβουλία, όσον αφορά τη διείσδυση.

Οι κινήσεις της γυναίκας

Για να είναι ακόμα πιο ερεθιστική η επαφή σας, κινήστε το κορμί σας μπρος πίσω. Ένα μυστικό που πολλές γυναίκες εφαρμόζουν στο σεξ είναι η περιστροφική κίνηση της λεκάνης.

Καταφέρνουν με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο να πετύχουν την καλύτερη γωνία διείσδυσης για εκείνες αλλά και να ερεθίσουν στο μέγιστο το πέος του άνδρα.

Οι κινήσεις αυτές έχουν και ψυχολογικά σημασία. Δείχνουν ότι η γυναίκα παθιάζεται με το συγκεκριμένο αρσενικό στο κρεβάτι τόσο πολύ, ώστε δε διστάζει να απελευθερωθεί για χάρη του και να παραδοθεί στη δύνη του έρωτα.

Ένα ακόμα πολύ καυτό μυστικό είναι να γέρνετε προς το μέρος του το κορμί σας ώστε τα στήθη σας να ακουμπούν στο κορμί του.

Μπορείτε, επίσης, να αφήνετε τα μαλλιά σας να χαϊδεύουν το δικό του στήθος. Θα παρατηρήσετε ότι θα διεγερθεί πολύ.

Στις στιγμές που νιώθετε ότι το πάθος φτάνει στο αποκορύφωμα φιλήστε τον. Το ερωτικό πάθος σε συνδυασμό με την τρυφερότητά σας θα τον ανάψουν για τα καλά.

Έξτρα μυστικό: Δοκιμάστε τη στάση η γυναίκα από πάνω χωρίς να έχετε βγάλει όλα σας τα ρούχα ή βγάζοντάς τα σταδιακά σαν να κάνετε ένα ερωτικό στριπτίζ πάνω στο διεγερμένο κορμί του άνδρα.

Σχετικά άρθρα