Οι Τούρκοι έστειλαν βερίκοκα στην Τζολί για περαστικά!

 

Μαζί με τις ευχές τους για γρήγορη και καλή ανάρρωση, μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη, οι Τούρκοι έστειλαν στην Αντζελίνα Τζολί και βερίκοκα!
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε Τούρκος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας, «τα βερίκοκα βοηθούν στη μείωση του κινδύνου των πολλών προβλημάτων υγείας όπως ο καρκίνος, ηπατική ανεπάρκεια και καρδιακές προσβολές. Γι’ αυτό και εμείς στείλαμε στην Αντζελίνα βερίκοκα μαζί με τις καλύτερες ευχές μας».
«Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους τη σημασία της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών για έναν υγιεινό τρόπο ζωής», τόνισε ο Ομέρ Φαρούκ Οζ, ο οποίος εκλέγεται στην περιφέρεια της Μαλάτειας, γνωστή για τα βερίκοκά της.
Την προηγούμενη εβδομάδα, η διάσημη ηθοποιός σε άρθρο της με τίτλο «Η ιατρική επιλογή μου» αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σ’ αυτή την επέμβαση επειδή έχει ένα ελαττωματικό γονίδιο -BRCA1- το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο στις ωοθήκες και τους μαστούς.

Σχετικά άρθρα