Μετακομίζει γιατί χωρίζει ο Pattinson

Στο pick up truck του φόρτωσε αναμνήσεις τεσσάρων χρόνων, καθώς και τα δύο σκυλιά του και εγκατέλειψε το σπίτι στο Los Feliz όπου μοιράστηκε με τη σύντροφο της ζωής του Kristen Stewart. Πριν από δέκα μήνες και την ανακοίνωση της απιστίας της με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders ο κόσμος του Robert γκρεμίστηκε. Μόλις εβδομάδες νωρίτερα σε συνέντευξή του δήλωνε ότι φαντάζεται τον εαυτό του να γερνάει στο πλευρό της και πως ήταν έτοιμος να της κάνει την πολυπόθητη πρόταση. Και ξαφνικά… ήρθε το τέλος. Δεν φαίνεται να μπόρεσε να της συγχωρέσει το παραστράτημά της. Τι κι αν ξαναέσμιξαν, τι κι αν υποθετικά τη συγχώρεσε, τι κι αν έδειχνε χαμογελαστός κι άνετος στο πλευρό της.

Λίγους μήνες μετά το οριστικό τέλος στις ταινίες Twilight όπου γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν κι απ’ όπου τους έμαθε ο κόσμος, ο Robert αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος και στη σχέση τους. Πάνω στο “αγροτικό” του φόρτωσε τα λιγοστά πράγματά του, ενώ πηγή αποκάλυπτε στο ΗollywoodLife.com πως πλέον συμφώνησαν να βλέπουν άλλους ανθρώπους, αν και η Kristen είναι πολύ θλιμμένη για την τροπή του έρωτά τους. Όπως φημολογείται, δεν άντεχε να βλέπει τον αγαπημένο της να μαζεύει τα πράγματά του και προτίμησε να φύγει από το σπίτι τους. Έτσι, αποφάσισε να βρει καταφύγιο στην έπαυλη της Taylor Swift που είναι ειδική επί των χωρισμών, στο Μπέβερλι Χιλς.

Λέγεται ότι ο Robert έδειχνε πολύ δυστυχισμένος ενώ έφευγε από το σπίτι τους και μάλσιτα πηγή ανέφερε ότι έμοιαζε με κάποιον που τον πέταξαν έξω! Κάποιοι βέβαια επιμένουν ότι αυτό δεν είναι το τέλος καθώς οι δυο τους αγαπιούνται και θα βρουν τον τρόπο να ξανασμίξουν!

Σχετικά άρθρα