Λίνα Καΐρη

Η Λίνα Καΐρη είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Κλινικής Ψυχολογίας, ψυχοπαθολογίας και ψυχοδυναμικής ψυχοθεραπείας» από το κέντρο Psicoespacio της Μαδρίτης.

Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε την μετεκπαίδευσή της στη Συστημική Διαλεκτική προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία, με ειδίκευση στη Θεραπεία Οικογένειας και στην Ομαδική ψυχοθεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).

Στον ίδιο φορέα εκπαιδεύτηκε στην Ψυχολογική και Νοητική Αξιολόγηση. Έχει ολοκληρώσει ταχύρρυθμη εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία μέσω Τέχνης (Art Therapy). Έχει συνεργαστεί με ποικίλες δομές και άλλους ιδιώτες συναδέλφους.

Από το 2010 εργάζεται ιδιωτικά, αναλαμβάνοντας ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους και συμβουλευτική γονέων. Προσφέρει επίσης, «Επαγγελματικό Προσανατολισμό» μέσα από μια συνθετική αξιολόγηση του ατόμου.

Λίνα Καΐρη
Κλινική Ψυχολόγος ΜΑ, Οικογενειακή θεραπεύτρια

Σχετικά άρθρα