Φωτογραφίες των δραστών των επιθέσεων στον Αγ. Παντελεήμονα

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο 34χρονων, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη, στον Άγιο Παντελεήμονα, για ρατσιστικές επιθέσεις και ειδικότερα για τις απειλές και τον εμπρησμό καφέ μπαρ, μετανάστη από το Καμερούν, δημοσιοποίησε η ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής διάταξης του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τους: Γεώργιο Περρή του Στυλιανού και της Θεραπείας, που γεννήθηκε το 1979 στη Χίο και κατοικεί στην Αθήνα και τον Νικόλαο Παπαβασιλείου του Κωνσταντίνου και της Ευανθίας, που γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα.

Και οι δύο διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, η δημοσίευση αυτή, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, “αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών των προσώπων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις

Σχετικά άρθρα