Στο ΤΑΙΠΕΔ το Σκοπευτήριο της Καισαριανής;

Για υπαγωγή του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), καθώς βρίσκεται στη λίστα των 3.151 κρατικών ακινήτων που μεταβιβάστηκαν πρόσφατα προς εκποίηση, έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Θεανώ Φωτίου στη Βουλή, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης τη Δευτέρα για την συγχώνευση ΟΣΚ – ΔΕΠΑΝΟΜ – ΘΕΜΙΣ, που κατέθεσε προς το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σχετικά με το μέλλον του ΟΣΚ ΑΕ και των εργαζομένων του, που είχε καταθέσει για τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ η βουλευτής Επικρατείας Θεανώ Φωτίου, συζητήθηκε 20.5.2013, στη Βουλή.

Η Θεανώ Φωτίου τόνισε την υπερπεντηκονταετή προσφορά του Οργανισμού στην κατασκευή σχολικών κτιρίων και το ρόλο του στον αντισεισμικό έλεγχο και πρόληψη. Υπογράμμισε το υψηλής ποιότητας έργο του εξειδικευμένου προσωπικού που συνεισφέρει ιδιαιτέρως στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων ανάπτυξης. “Οι εργαζόμενοι εκπονούν υψηλής ποιότητας μελέτες στο 25% του κόστους οποιασδήποτε ιδιωτικής εταιρείας

Σχετικά άρθρα