5 πράγματα που έχεις στο μπάνιο σου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως προϊόντα ομορφιάς

Δεν είναι τόσο εύκολο να ψωνίζεις συνεχώς καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς; Μην ανησυχείς! Υπάρχει η λύση! Θα βρεις μέσα στο μπάνιο σου πράγματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με ποικίλους τρόπους!

1. Η κρέμα σώματος ή χεριών για να φορμάρεις τα μαλλιά σου

Μια μικρή ποσότητα κρέμας χεριών ή σώματος μπορεί να κάνει θαύματα στα μαλλιά σας! Αντί για τζέλ που βαραίνει τα μαλλιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κρέμα που τα διατηρεί πιο ανάλαφρα. Προσοχή: χρειάζεται μόλις μια μικρή ποσότητα, στο μέγεθος του νυχιού σου.

2. Ηansaplast ως αξεσουάρ για τα νύχια

Για τέλεια και ολόισια νύχια με βούλες! Προσοχή: μη βάλεις στο νύχι σου την πλευρά του Hansaplast που κολλάει! Αφού βάψεις τα νύχια σου στο χρώμα που θέλεις και στεγνώσουν καλά, τοποθέτησε το hansaplast πάνω τους και κάνε τις βουλίτσες που θέλεις χρησιμοποιώντας το ως στένσιλ!

3. Οδοντόκρεμα για περιποίηση του δέρματος

Ένα τέλειο κόλπο για να καταπολεμήσεις τα σπυράκια στο πρόσωπό σου είναι να κάνεις μάσκα με οδοντόκρεμα. Εφάρμοσέ την πάνω στις ερεθισμένες περιοχές, άστην λίγο να δράσει και ξέπλυνέ τη. Αν το επαναλαμβάνεις σε τακτά διαστήματα, θα δεις διαφορά στο δέρμα σου.

4. Βαζελίνη για να διαρκεί περισσότερο το άρωμά σου

Aν θέλεις να κρατάει περισσότερο το άρωμά σου, μπορείς να εφαρμόζεις στα σημεία που ψεκάζεις βαζελίνη, προτού ψεκάσεις. Η βαζελίνη ανοίγει τους πόρους και θα σε κάνει να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα!

5. Ταλκ για τις βλεφαρίδες

Το ταλκ μπορεί να δώσει τέλειο όγκο στις βλεφαρίδες σου! Άπλωσε ένα στρώμα μάσκαρας στις βλεφαρίδες σου. Στη συνέχεια, με ένα βουρτσάκι μάσκαρας ή φρυδιών άπλωσε ταλκ πάνω στις βλεφαρίδες. Αμέσως πέρασε πάνω τους ένα δεύτερο στρώμα μάσκαρας. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 tips για ένα καλό πρωινό ξύπνημα

5 tips για να αγαπήσεις το σώμα σου!

Μακιγιάζ: Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για την τέλεια εμφάνιση!

 

Σχετικά άρθρα