Θέλεις να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου; Τι να κάνεις;

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι περίπλοκες και χρειάζεται υπομονή, προσπάθεια, κατανόηση… Αυτά δεν τα δείχνουμε πάντα. Και πολλές φορές αν χάσουμε κάποιον, τότε τον εκτιμούμε… Έχεις “κολλήσει” με τον πρώην; Ποια είναι τα σημάδια που θα σου δείξουν αν πρέπει να τα ξαναβρείς:

1. Πρέπει να είσαι 100% αποφασισμένη

Αν έχεις χωρίσει ήδη μια φορά, είναι αρκετά δύσκολο να τα ξαναβρεις με τον πρώην. Για να τα καταφέρεις, πρέπει να είσαι αποφασισμένη ότι τον θέλεις σίγουρα πίσω. Αν δεν είσαι 100% σίγουρη, μην ξεκινήσεις την προσπάθεια. Θα κάνεις κακό και στους δυο σας.

2. Έχεις αποδεχτεί τον φίλο σου με τα ελαττώματά του

Χωρίσατε γιατί σε ενοχλούσαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του; Αν αυτά τα ίδια στοιχεία σού έλλειψαν, τότε ήρθε η ώρα να τα ξαναβρείτε. Αν πάλι δεν αντέχεις να ζεις με αυτά, τότε πρέπει να το ξανασκεφτείς και να μην μπεις στη διαδικασία να ταλαιπωρείς κι εκείνον κι εσένα.

filia erwtas

3. Το κάνεις για εσάς τους δυο κι όχι γιατί στο λένε άλλοι

Ήσασταν το τέλειο ζευγάρι και ο χωρισμός σας έχει προκαλέσει σοκ στον κύκλο των φίλων σας; Όλοι σας θέλουν πάλι μαζί και λες να το προσπαθήσεις; Μην το κάνεις αν δεν το θες πραγματικά. Μόνο αν τον αγαπάς και τον θες εσύ πίσω, τότε προσπάθησέ το.

4. Φαίνεται ότι ο πρώην σου άλλαξε

Λένε ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ισχύει ως έναν βαθμό. Η συμπεριφορά τους και ο τρόπος που βλέπουν τα πράγματα μπορεί να αλλάξει, ειδικά αν έχουν ισχυρό κίνητρο. Αν λοιπόν βλέπεις ότι ο φίλος σου άλλαξε πράγματα που σε ενοχλούσαν, τότε ίσως αξίζει να το ξανασκεφτείς. Πρόσεχε όμως μην το κάνει για να σε εντυπωσιάσει και οι αλλαγές του δεν είναι ουσιαστικές.

5. Αν και οι δυο σας είστε ξεκάθαροι για το ότι θέλετε το ίδιο πράγμα

Αν βαδίζετε στο ίδιο μήκος κύματος και είστε ακριβώς στην ίδια φάση και θέλετε τα ίδια ο ένας από τον άλλο, τότε να τα ξαναβρείτε. Αν πάλι είστε σε διαφορετικές φάσεις, πρέπει να το σκεφτείς. Όσο και να έχεις αισθήματα για εκείνον, αν  είναι σε άλλη φάση δε θα είναι εύκολο να τα ξαναβρείτε…

zeygari xeimonas agkalia

6. Το έχεις “ζυγίσει” με την καρδιά αλλά και με τη λογική

Μια σχέση είναι πάνω απ’ όλα ζήτημα καρδιάς και συναισθημάτων. Ωστόσο, πρέπει να μπαίνει και λίγο η λογική στην όλη φάση. Αν τον αγαπάς πολύ αλλά δε σου φαίρεται όπως σου αξίζει, τότε οφείλεις να το σκεφτείς καλά και λογικά και να τον απορρίψεις.

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από gurl.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είσαι φίλη με τον πρώην σου; Τότε μπορεί να είσαι… ψυχοπαθής!

Θέλω να τον ξεπεράσω μα δε γίνεται…

Πρώτη αγάπη και… παντοτινή;

 

 

Σχετικά άρθρα