Στοματικό σεξ: 6 συμβουλές για να το πας σε άλλο επίπεδο!

H Jessica Drake είναι πορνοστάρ και παράλληλα κάνει τα πρώτα της βήματα σαν sex editor. Στον οδηγό της,  Guide to Wicked Sex, όπως τον αποκαλεί, δίνει συμβουλές για τις γυναίκες που θέλουν να ικανοποιήσουν τον άνδρα τους με τον στοματικό έρωτα.

Η γυναίκα πρέπει να ξεκινά το παιχνίδι χρησιμοποιώντας τα χέρια της και όχι να κάνει αρχή με το στόμα. Ο ερεθισμός πρέπει να γίνεται σταδιακά και πρέπει να ξεκινά με τη διέγερση της ευρύτερης περιοχής των γεννητικών οργάνων. Είναι λάθος να ξεκινάμε κατευθείαν με τα χείλη μας τονίζει. Πριν ξεκινήσετε να διεγείρετε τη βάλανο και τον κορμό του πέους, παίξτε με την περιοχή στο εσωτερικό των μηρών, χαϊδέψτε τους όρχεις, αλλά και την περιοχή κάτω από τους όρχεις.

«Όταν ξεκινήσετε να ερεθίζετε το πέος μη μένετε μόνο στην κορυφή του. Ναι μεν η βάλανος είναι το πιο ευαίσθητο σημείο και ερεθίζεται πολύ εύκολα αλλά θα πρέπει να σπάσετε τη μονοτονία. Ένα καλό κόλπο είναι να ερεθίζετε τον κορμό με κάθετες κινήσεις των χεριών σας και κατά διαστήματα να το σφίγγετε με τις παλάμες σας. Αυτή η κίνηση βοηθά στην συγκέντρωση αίματος στα αγγεία και σε καλύτερη στύση», υποστηρίζει η Drake.

Η Jessika έχει συνευρεθεί ερωτικά με πολλούς άνδρες. Οι περισσότεροι από αυτούς της έχουν εκμυστηρευτεί ότι τα τρία μυστικά του στοματικού σεξ, εκείνα που μπορούν να απογειώσουν τη σεξουαλική πράξη είναι:

  • Να μην υπάρχει καθόλου επαφή των δοντιών με το δέρμα του πέους. Διαφορετικά μπορεί να προκληθεί πόνος και να χαθεί η απόλαυση.
  • Να είναι αρκετά υγρά τα χείλη της γυναίκας ή να υπάρχει κάποιου είδους λίπανση κατά τη μάλαξη ώστε να γίνεται πιο απολαυστική η τριβή
  • Να μη δείχνει η γυναίκα ότι κάνει καταναγκαστικά στοματικό σεξ και βαριέται. Όταν η γυναίκα δείχνει ενθουσιασμένη και ότι χαίρεται την πράξη, κάνει τον άνδρα να πιστεύει ότι είναι ποθητός και αυτό μπορεί να τον διεγείρει πολύ. Αν η γυναίκα δε θέλει να κάνει στοματικό καλύτερα να το αποφύγει τελείως και να βρει ένα άλλο ερωτικό παιχνίδι

Και η πιο σημαντική συμβουλή για το στοματικό;

Οι προφυλάξεις. Πολύ νέοι αλλά και μεγαλύτεροι άνθρωποι πιστεύουν πως δεν κολλάς αφροδίσια νοσήματα με το στοματικό σεξ. Μπορεί ο κίνδυνος να είναι μικρότερος συγκριτικά με τη διείσδυση του πέους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το στοματικό σεξ χωρίς προφύλαξη είναι ασφαλές.

Σχετικά άρθρα