Να τον παντρευτώ ή όχι; Πώς να πάρεις τη μεγάλη απόφαση  thumbnail

Λίζα, αναγνώστρια του boro.gr

Να τον παντρευτώ ή όχι; Πώς να πάρεις τη μεγάλη απόφαση

Γεια σας


Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ετοιμάζομαι να παντρευτώ το σύντροφό μου είμαστε μαζί τρία μιση χρόνια και λέμε να παντρευτουμε τον Αύγουστο είναι κλεισμενη η δεξίωση η εκκλησία το νυφικό σχεδόν όλα όμως εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να συνεχίσω να είμαι μαζί του και να κάνω αυτό το βήμα.


Με έχει εγκλωβισμένη δεν με αφήνει να δουλέψω μέχρι πρότινος δεν με άφηνε να έχω φίλες τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο με αφήνει βασικά μόνη μου το έκανα και απλά το αποδέχτηκε αλλά με την δουλειά δεν με αφήνει και αυτό εμένα με πνίγει του το έχω εξηγήσει πολλές φορές όμως δεν λέει να το καταλάβει εγώ είμαι στα 23 και αυτός στα 26


Ετσι μετά από πολλές σκέψεις αποφάσισα ότι ίσως δεν θέλω να κάνω αυτό το βήμα με αυτόν τον άνθρωπο και ότι βαρέθηκα όλο αυτό που γίνεται καθημερινά.


Απαντά ο Νικόλαος Βαμβακάρης


Ψυχοθεραπευτής -Σύμβουλος Ψυχικής υγείας.
M.A. Κλινικής-Συμβουλευτικής Ψυχολογίας
Πιστοποίηση ΓΣΘ
B.Sc. Ψυχολογίας


Αγαπητή  αναγνώστρια, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας, όλα εκείνα τα συναισθήματά το οποία  σας πιέζουν και σας κάνουν να μην θέλετε να προχωρήσετε στον γάμο αυτό. Ένας ήρεμος τρόπος για να μοιραστείτε με το σύντροφος αυτό που νιώθετε θα βοηθούσε πάρα πολύ, άλλωστε η αμοιβαία κατανόηση  περιλαμβάνει την συζήτηση και την ακρόαση με τρόπο τέτοιο ώστε να επιτευχθεί η αμοιβαία λύση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε να ζευγάρι.


Συζητήστε τις αμφιβολίες σας με τον σύντροφό σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε και την δική του πλευρά, ώστε να μπορέσετε να βρείτε από κοινού μία λύση.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X