Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ vs Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Δείτε τη φωτογραφία από την ορκωμοσία που έγινε viral thumbnail

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ vs Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Δείτε τη φωτογραφία από την ορκωμοσία που έγινε viral

Η περασμένη Παρασκευή ήταν η ημέρα του Τραμπ, ωστόσο, λίγη από τη δόξα του έκλεψαν φυσικά η σύζυγός του Μελάνια αλλά και ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με την σύζυγό του Μισέλ. 


Ηταν οι κινήσεις του προς την Μελάνια που από πολλούς χαρακτηρίστηκαν τουλάχιστον αγενείς και που η αναπόφευκτη σύγκριση με τα τρυφερά τετ α τετ των Ομπάμα τις έκανε να μοιάζουν ακόμη πιο περίεργες. 


Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο πολλές. Από τη στιγμή της άφιξής τους στο Λευκό Οίκο που ο Τραμπ ανεβαίνει τα σκαλιά αφήνοντας την Μελάνια να τον ακολουθεί από απόσταση, ενώ οι Ομπάμα φιλιούνται, αλλά και το στιγμιότυπο στην ορκωμοσία που ο νέος Πρόεδρος ψιθυρίζει κάτι στην σύζυγό του και της κόβει το χαμόγελο ενώ από την άλλη πλευρά ο Ομπάμα φιλά τρυφερά το χέρι της Μισέλ, έως τη στιγμή της αποχώρησης των τελευταίων με το ελικόπτερο. Αυτή είναι και η φωτογραφία που έχει γίνει το απόλυτο viral. Από τη μια οι Ομπάμα που παρότι είναι πλέον πρώην (Πρόεδρος και Πρώτη Κυρία) στέκονται χαμογελαστοί, με τον Μπαράκ Ομπάμα να γέρνει προς την σύζυγό του και να επικοινωνούν με τον δικό τους τρόπο. Από την άλλη, οι Τραμπ αγέλαστοι και ανέκφραστοι στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον, σε απόλυτη προσοχή.  Ενώ στη συνέχεια και μέχρι να αποχωρήσουν οι Ομπάμα, η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη καθώς ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα ήταν πολύ τρυφεροί ό ένας απέναντι στον άλλο εν αντιθέσει με την ψυχρότητα των Τραμπ:
Πηγή: inews.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X