Διακριτικό cat eye μακιγιάζ

Το cat eye μακιγιάζ είναι συνήθως πολύ έντονο, με καθαρές λεπτές ή έντονες γραμμές στο περίγραμμα των ματιών. Η γραμμή πάντα ξεφεύγει από την εξωτερική γωνία των ματιών, για να δώσει την αίσθηση ότι τα μάτια είναι πιο σχιστά, με ανοδική τάση όπως τα μάτια μιας γάτας. Το cat eye μακιγιάζ δημιουργεί ένα βλέμμα σαγηνευτικό και σέξι που τραβάει την προσοχή!

Το μακιγιάζ που θα περιγράψουμε παρακάτω είναι πιο διακριτικό από το κλασσικό cat eye, όμως το ίδιο γοητευτικό.

Δείτε παρακάτω τα βήματα:

1. Δημιουργήστε την ιδανική βάση απλώνοντας το make up και το concealer που έχετε επιλέξει. Φωτίστε με μια πούδρα highlighter το κέντρο του μετώπου, τη γραμμή της μύτης και το πηγούνι.

2. Απλώστε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια λευκή-ροζ σκιά ματιών, με πέρλες για λάμψη. Απλώστε τη και στην εσωτερική γωνία των ματιών για να τα φωτίσετε περισσότερο. Στην πτυχή και μέχρι το κόκαλο απλώστε μια καφέ ματ σκιά ματιών και τραβήξτε τη ελαφρώς πιο έξω από την εξωτερική γωνία των ματιών.

3. Απλώστε το περίγραμμα με ένα μαύρο μολύβι ματιών. Ξεκινήστε από τη μέση του άνω βλεφάρου και τραβήξτε την γραμμή λίγο πιο έξω από την

εξωτερική γωνία των ματιών, με ανοδική φορά. Με ένα πινέλο ματιών ή μια μπατονέτα, σβήστε απαλά τη γραμμή πάντα ακολουθώντας τη φορά της.

4. Απλώστε 2-3 στρώσεις μάσκαρα, δουλεύοντας περισσότερο με το βουρτσάκι τις βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία των ματιών.

5. Για τα ζυγωματικά και τα χείλη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρόμοιες αποχρώσεις του μπεζ, nude, ροδακινί και μπεζ-ροζ.

Πηγή:jenny.gr

Σχετικά άρθρα