Σαλάτα ενέργειας με γλυκόξινο dressing

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title"><span style="font-size: small;">Υλικά Συνταγής</span></h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span style="font-size: small;">1 μικρό τρυφερό κεφάλι μπρόκολο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 μικρό τρυφερό κεφάλι κουνουπίδι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 καρότο χοντροτριμμένο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 παντζάρι βρασμένο (κομμένο σε καρέ)</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 ξυνόμηλο με τη φλούδα (κομμένο σε καρέ ή λεπτές φέτες)</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κ.σ σταφίδες</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κ.σ καρύδια</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 ρόδι καθαρισμένο</span></li>
</ul>
<h5 class="recipe-ingredients-subtitle"><span style="font-size: small;">Για το Dressing</span></h5>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span style="font-size: small;">1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1/4 φλ. ξύδι βαλσαμικο με μέλι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κ.σ μουστάρδα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1/2 φλ. ελαιόλαδο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Λίγο αλάτι</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title"><span style="font-size: small;">Εκτέλεση</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">*Η ποσότητα των υλικών στην σαλάτα ειναι καθαρά θέμα επιλογής σας .</span></p>
<p><span style="font-size: small;">Αφήνουμε ωμό το μπρόκολο και το κουνουπίδι και το κόβουμε σε πολύ μικρές φουντίτσες. Τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. </span><span style="font-size: small;">Βάζουμε στο μπλέντερ τα υλικά για το dressing και τα χτυπάμε για να ενωθούν. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε. </span><span style="font-size: small;">Αν έχουμε το χρόνο αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί για 2-3 ώρες στο ψυγείο, ανακατεύοντας τακτικά.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.argiro.gr</span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα