Αρχική / Υγεία / Η Υγεία μου / Δερματολογία / Παιδικά αντηλιακά Frezyderm
Παιδικά αντηλιακά Frezyderm thumbnail

Παιδικά αντηλιακά Frezyderm

Τα αντηλιακά είναι απαραίτητα για όλους μας, είτε είναι άντρες, είτε είναι γυναίκες και κακώς που οι περισσότεροι άντρες θεωρούν το θέμα κλισέ και αποκλειστικά γυναικείο. Αυτό το αναφέρουμε διότι ο ήλιος δεν κάνει φυλετικές διακρίσεις απλά οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες και πιο ευαίσθητες στον ήλιο. Αυτοί που είναι ακόμα πιο ευαίσθητοι στον ήλιο είναι οι μικροί μας ήρωες, τα παιδιά. Το δερματάκι των παιδιών είναι πιο ευαίσθητο με αποτέλεσμα να θέλουμε μεγαλύτερη αντηλιακή προστασία.  Τα παιδικά αντηλιακά Frezyderm είναι αποδεδειγμένα πως προστατεύουν από τον ήλιο αποτελεσματικά αρκεί να γίνεται συχνά η τοποθέτησή του. Τα παιδικά αντηλιακά Frezyderm έχουν 50spf και 25spf, αναλόγως τι εποχή είναι και τι πρόβλημα υπάρχει.


Η Frezyderm είναι ελληνική εταιρία η οποία δημιουργήθηκε το 1986 από τον κύριο Αναστάσιο Αναστασίου,  με σκοπό το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερματολογικών προϊόντων, την παρουσίασή τους μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης σε Δερματολόγους και τη διακίνησή τους μέσω του Φαρμακευτικού καναλιού διανομής. Βασικό μέλημα του ήταν ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια, τα οποία να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη των δερματολόγων.


Το βρεφικό αντηλιακό της Frezyderm  INFANT SUN CARE SPF 50+ είναι ένα  γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για νήπια, που προσφέρει αποτελεσματική πολύ υψηλή ηλιοπροστασία μόνο με ανόργανα φίλτρα.
Δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας με γαλάζιο φυτικό χρώμα, που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με χαμομήλι, προστατεύει από την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκή ή γαλάζια χροιά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X