Αρχική / Υγεία / Η Υγεία μου / Δερματολογία / Αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο
Αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο thumbnail

Αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο

Καθημερινά προσπαθούμε να προστατευτούμε από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απευθυνόμαστε στους ειδικούς προκειμένου να μας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα. Αν αυτά είναι αντηλιακά προσφορά τότε αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Γιατί έχουμε ολοκληρωμένη φροντίδα και πρόληψη ταυτόχρονα. Αντηλιακά προσφορά λοιπόν. 


Όλοι ξέρουμε πόσο βλαβερός είναι ο ήλιος ειδικά στις μέρες μας που όλα στη φύση έχουν αλλάξει. Η επικινδυνότητα που μπορεί να έχουν οι ακτίνες του ήλιου καθιστούν άμεση ανάγκη κάθε μέρα για να χρησιμοποιούμε τα ανάλογα προϊόντα που θα μας προφυλάξουν από αυτές. Κοκκινίλες, δυσχρωμίες, αλλοίωση της επιδερμίδας, πανάδες, ξηρότητα είναι μόνο κάποια από τα προβλήματα που δημιουργεί ο ήλιος. 


Τα αντηλιακά εξασφαλίζουν σταδιακό, ασφαλές, ομοιόμορφο μαύρισμα, προφυλάσσοντας το δερματικό ιστό από την επιβλαβή δράση της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά και από τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται από αυτήν! Η ενισχυμένη σύνθεσή τους σε φυσικά φίλτρα UVA /UVB & ΙR, σε αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, εξασφαλίζει άμεση προστασία, ενυδάτωση και επούλωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία χειμώνα και καλοκαίρι 


Καλό θα ήταν λοιπόν να ενημερωνόμαστε όσο πιο συχνά γίνεται για τα καινούρια αντηλιακά προϊόντα και τις θετικές τους επιδράσεις στο δέρμα μας. Να τα εντάξουμε στην καθημερινή μας περιποίηση για να μην ανησυχούμε για τίποτα. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X